Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ενθουσίασε το Air-Sea Show της Καβάλας!

ΑLi Ozturk for Kavala AirSea Show 2013!!
Ήταν το καλύτερο αιρ σόου που έχουμε παρακολουθήσει έως σήμερα ήταν οι πρώτες κουβέντες στα χείλη των διοργανωτών, των επισήμων αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών που παρακολούθησαν το Σάββατο βράδυ το Kavala Air Sea Show 2013.
Φαίνεται πως η ομάδα διοργάνωσης έπαθε και έμαθε από τις αστοχίες του παρελθόντος και χθες μας χάρισε ένα μοναδικό αεροπορικό θέαμα με πλούσιο πρόγραμμα, άριστο συντονισμό χωρίς κενά και με έκδηλο τον ενθουσιασμό των χιλιάδων θεατών που κατέκλυσαν κυριολεκτικά κάθε σπιθαμή της παράλιας ζώνης της Καβάλας για να το παρακολουθήσουν.
Nikos Delhanidis
 Το γεμάτο φετινό πρόγραμμα περιείχε μεταξύ άλλων 2 ανεμόπτερα επιδείξεων, 2 ομάδες αλεξιπτωτιστών των 2 ατόμων η κάθε μία, ένα εντυπωσιακό F16, το περίφημο απάτσι, την Ιταλική ομάδα επιδείξεων, το Augusta Bell 212 του Πολεμικού ναυτικού, αλλά και τον πολυθρύλητο Τούρκο ακροβάτη Ali Öztürk ο οποίος χάρισε πλούσιο θέαμα και ανέβασε την αδρεναλίνη με τα ακροβατικά του. Ακολούθησε η ομάδα επιδείξεων των Ρουμάνων με 4+1 αεροσκάφη, άλλη μία ακροβατική ομάδα 4 αεροπλάνων, το Τ6, και το σόου με τα ανεμόπτερα.
 Η βραδιά έκλεισε με δεκάδες πυροτεχνήματα στον ουρανό της Καβάλας αλλά και με ένα ατύχημα, καθώς ένας χειριστής μηχανοκίνητου αλεξιπτώτου από την Αερολέσχη Δράμας, η οποία συμμετείχε και αυτή στην διοργάνωση, έχασε τον έλεγχο του πτητικού του μέσου -το οποίο σκάλωσε σε έναν προβολέα-, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί με την πλάτη στον χώρο μπροστά από το Τελωνείο -αφού, μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα, είχε παρασύρει με τα πόδια του ένα δίκυκλο. Ευτυχώς ο αεροπτεριστής δεν έπαθε κάτι σοβαρό, παρόλα αυτά δέχτηκε προληπτικά τις πρώτες βοήθειες από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον χώρο του ατυχήματος. (Πηγή: http://www.videotex.gr)


Δείτε το αφιέρωμά μας στο Air Show με τα δύο εξαιρετικά βιντεο που ακολουθούν! :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: