Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

To F-16 Demo Team ''ZEYS'' και το Τ-6 Demo Team στο Αir Sea Show της Καβάλας 20-24 Ιουνίου!

'Επρεπε ίσως να έρθει ο καιρός της κρίσης για δούμε να πραγματοποιούνται στην Ελλάδα επιτυχημένα Αερoπορικά event με εκατοντάδες εγχώριες και ξένες συμμετοχές. Το Air Sea Show της Καβάλας μπαίνει φέτος στον τρίτο επιτυχημένο χρόνο του ακόμα πιο δυνατά!
Φέτος μάλιστα θα συμμετέχει στις Αεροπορικές επιδείξεις και το F-16 Demo Team ''ΖΕΥΣ'' της ΠΑ, μαζί με το Τ-6 Demo Team ''ΔΑΙΔΑΛΟΣ'' που συμμετείχε και πέρυσι, ενώ από πλευράς Αεροπορίας Στρατού θα συμμετάσχουν ελικόπτερα ΑΗ-64 Αpache και από το Πολεμικό Ναυτικό ελικόπτερα ΑΒ-212! 
Από ότι πληροφορούμαστε το F-16 Demo Team θα πετάξει το Σαββατο, όμως την Παρασκευή θα γίνει και μία δοκιμαστική!
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους στηρίζουν την όλη προσπάθεια. Καλή επιτυχία σε όλους όσους συμμετέχουν, πολύ τυχεροί όσοι βρίσκονται στα βόρεια, αξίζει να ταξιδέψεις από πολύ μακρυά για να το δεις!
Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για μία από τις πιο σημαντικές αεροπορικές διοργανώσεις της νότιας Βαλκανικής στην εξαιρετική σελίδα http://www.kavala-airshow.com/
 --------------------------
Δείτε παρακάτω το εξαιρετικό βιντεάκι της ΠΑ από την αεροπορική επίδειξη του F-16 Demo Team στο Μάλεμε πριν από λίγες ημέρες για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: