Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

To ραντεβού στη Βαράσοβα.. (Ανανέωση 2)

 Ανανέωση 2): Προστέθηκε μια ακόμα σειρά από πολύ ωραίες φωτογραφίες που μας έστειλε ο Κώστας Κάτσακας. Σας ευχαριστώ όλους όσους στείλατε φωτογραφίες.
Ανανέωση1): Προστέθηκαν τρεις πολύ ωραίες φωτογραφίες που μας έστειλε ο Δημήτρης Δασούκης από την πτήση του πάνω από την κορυφογραμμή της Βαράσοβας. Στο βάθος διακρίνεται η Παλιοβούνα με συννεφάκι και λίγο πιο βάθος διακρίνεται και η Γέφυρα.. 
------------------------------
Συνολικά 25 περίπου πιλότοι από Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα και Άρτα συναντηθήκαμε και πετάξαμε στην Βαράσοβα την Κυριακή 21 Μαρτίου.
Πτήση πάνω από τα 900 και κάτι της κορυφογραμμής για πολλούς πιλότους που έπαιζαν με τις αχνούρες μέχρι το απόγευμα, με απογείωση λίγο παραπάνω από τα 400 μέτρα.
Οι υπόλοιποι έπαιζαν λίγο πιο πάνω ή λίγο πιο κάτω από την απογείωση για πολλή ώρα, με την αφεντιά μου να κάνει τη χειρότερη δυστυχώς πτήση της ημέρας που κέρδισε επάξια τον τιμητικό νέο τίτλο ''Γλειφοβούνι''.
Πολύ όμορφο το μέρος. Τεράστιοι βράχοι, κάθετοι με άγρια ομορφιά, συνδυασμός του βράχου με την πεδιάδα και την ακροθαλασιά με την ταβερνίτσα και τον γαύρο. Πολύ καλή η παρέα από όλα τα παιδιά. Είδαμε παλιούς φίλους και κάναμε νέους.
Eυχαριστούμε για την πρόσκληση και την φιλοξενία τον Κώστα Γερνά, τον Θανάση Ρώρο, τον Γιώργο Σκορδόπουλο, τον Γιάννη Μαυραγάνη και τα άλλα παιδιά της περιοχής. Πολύ ωραία παρέα επίσης η Αερολέσχη Άρτας κάνει ένα δυναμικό come back..
Οι δυνατότητες του μνημονικού μου ήταν χθες ίδιες κι απαράλλαχτες με τις πτητικές κι έτσι ξέχασα να πάρω μαζί μου την φωτογραφική. Όλες οι φωτογραφίες που θα δείτε σήμερα στο ιστολόγιο είναι άλλη μια ευγενική προσφορά του Διακοφτέου, βλέπε Δημήτρης Χριστόπουλος, του Δημήτρη Δασούκη και του Κώστα Κάτσακα, τους οποίους και ευχαριστώ πάρα πολύ.
Να μην ξεχάσετε να δείτε και το δούλεμα που έχω φάει στα σχόλια στο τέλος της παρούσας ανάρτησης για την αποτυχία μου να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων χθες στην Βαράσοβα. Παρακαλείται όποιος παρεβρισκόμενος δεν έχει σχολιάσει ακόμα να προβεί πάραυτα στον απαραίτητο σχολιασμό μπας και βάλω μυαλό κάποια στιγμή.
Επίσης αρκετές φωτογραφίες πληροφορίες και πολύ ωραία περιγραφή έχει ανεβάσει στο blog της και η αγαπητή GiotaR: paragliding-giotar.blogspot.com

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην σελίδα που ακολουθεί.. 


Φωτογραφίες από Κώστα Κάτσακα:
click to enlarge

Φωτογραφίες από Δασούκη Δημήτρη:

Φωτογραφίες από Δημήτρη ''Διακοφτέο'':



Aρχική Σελίδα 

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/10 12:45

    ρε βαγγο προσπαθησαμε να σε παρουμε
    φωτο αλλα δε σε ...προλαβαμε
    ο ...ανωνυμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι δούλεμα και να μου κάνεις Αλεξ θα το υπομείνω στωικά προς γνώση και συμμόρφωση..
    ΥΓ.. Θα γυρίσει ο τροχός όμως..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/10 13:28

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΒΑΓΓΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΟΣΗ ΤΗ ΠΤΙΣΗ Η ΒΑΡΑΣΟΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΡΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ κι ας μην πέταξα καλά πέρασα υπέροχα Θανάση.
    Πολύ καλή η πτήση αλλά είναι και τα υπόλοιπα που μετράνε. Ας είναι καλά η παρέα και το βουνό εκεί θα μείνει. Τόσο κοντά και δεν είχαμε έρθει τόσο καιρό.. τι να πω ντροπή μας!
    Ελπίζω να ξαναβρεθούμε στη Βαράσοβα να μου δώσει ότι μου χρωστάει σύντομα..!
    Αλλά για προσγείωση θα πάμε στην παραλία εκεί στον κάθετο το βράχο....!!
    Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και για την ωραία παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ συναθλητή στο καινούριο αγώνισμα του "Γλειφοβουνίου" Αυτή την φορά ήσουν the best! Ξέρω ότι θα έρθει και η σειρά μου, δεν λέω, αλλά μέχρι τότε είσαι ο ...πρωταθλητής!!!!Για τον πρώτο "ανώνυμο" έχω να πω ότι πρέπει να αλλάξει φωτογραφική για να μπορεί να φωτογραφίζει τέτοιες αστραπιαίες "παρα την πλαγιά" διελεύσεις!!! Κε Ρόρο, χαρήκαμε για την συνάντηση και την παρέα σας,ωραίο το team σου! Και ένα τελευταίο καλό λόγο για τα ωραία αλεξίπτωτα που πετάγαμε,εγώ και ο Θανάσης....εεεε για να μην ξεχνιόμαστε....Ozon...eeee????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ ozon....eee πετάω αγαπητή συναθλήτρια αλλά έκανα αστραπιαία διέλευση προς τα κάτω.. Τώρα που το ξανασκέφτομαι είμαι και λίγο υπέρβαρος, μάλλον πρέπει να χάσω και κανένα κιλaκι.. αλλά κάτσε τουλάχιστον να περάσει λιγάκι και το ..Πάσχα!
    Μπα δεν αντέχω την πείνα και θα το φιλοσοφήσω αλλιώς.. να σου πω, εγώ δίνω βάρος στην ..ταχύτητα βρε συ πρόεδρε!!
    Το πολύ πολύ θα κόψω το παραπέντε και θα ξεκινήσω το speedgliding..!
    (Βρε σεις την επόμενη φορά που θα πάτε κάτω να δείτε τι διαδικτυακό δούλεμα θα φάτε.... κάτι γκριζάκια addict και κάτι κόκκινα Mentor :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: