Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Ευτυχής η κατάληξη της επιχείρησης έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο ..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mexrisesxaton.blogspot.com
που διοχετεύτηκαν από το Λιμενικο Σώμα, ένας πολίτης, ένας ταγματάρχης του Πεζικού και ένας άρρωστος φαντάρος ανασύρθηκαν σώοι από τα νερά του Αιγαίου. Στις 21:02’ τοπικής ώρας to ελληνικό αλιευτικό σκάφος «Αιγαίας» εξέπεμψε SOS, 4 μίλια δυτικά της νήσου Καλολίμνου.
Το αλιευτικό σκάφος προσέκρουσε σε βράχια, αλλά για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συνέχισε το ταξίδι του. Όταν όμως ο κυβερνήτης αντελήφθη την εισροή υδάτων ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, αξιωματικοί του οποίου είχαν τηλεφωνική επικοινωνία μέχρι τις 21:20. Η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης περιλάμβανε δύο περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, δύο συνολικά Super Puma και ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Το Πολεμικό Ναυτικό συμμετέχει με την Κ/Φ Μαχητής και ένα περιπολικό σκάφος. Στην έρευνα συμμετείχαν και παραπλέοντα επιβατηγά και αλιευτικά σκάφη. Για το συμβάν υπήρξαν δύο ενημερώσεις από το ΓΕΕΘΑ.

Η ζωή ενός Έλληνα Φαντάρου είναι μηδαμινή; Με ένα αλιευτικό η μεταφορά ενός άρρωστου φαντάρου την ώρα που οι VIP της ελληνικής κοινωνίας μετακινούνται με πολυτελές αεροπλάνα που κοστίζουν 1.100.000 ευρώ για το διάστημα 5 Οκτωβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2009, για πτήσεις στην Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα, Ανδραβίδα, Μαδρίτη. Τα τέσσερα ελικόπτερα του ΛΣ συνεχίζουν να σκουριάζουν ολοκαίνουρια και παρατημένα, μια και οι αρμόδιοι φορείς εδώ και πολλά χρόνια είναι ανίκανοι να βρουν τη μαγική λύση για να ενταχθούν επιχειρησιακά στον τομέα, αλλά ικανοί να απολαμβάνουν κατά τα άλλα έναν πολύ ικανοποιητικό μισθό.

Πηγή: fox2e-mag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: