Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Μερικά νέα από την GIN ..




*Newsletter 
from GIN - Greece



Μια μικρή ενημέρωση
από την GIN
μέσω της
FLY & FUN





Διαβάστε το στη σελίδα που ακολουθεί..:


Eίναι έτοιμο το νέο SPRINT X-ALPS 
  Ένα INTERMEDIATE LIGHT glider που είναι φταγμένο με ελαφρύτερα υλικά και γι΄αυτό έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις από το επιτυχημένο κλασικό Sprint. Ζυγίζει 1,2 κιλά λιγότερο και πιάνει πολύ λιγότερο χώρο στο πακετάρισμα.

Ετοιμάζεται το νέο BOOMERANG GTO
 Ένα XC-COMPETITION glider που η Gin προσβλέπει στο να είναι ο διάδοχος του Boomerang Sport με αρκετά καλύτερες επιδόσεις. Αυτή την στιγμή η πτέρυγα τελειοποιείται στην Κορέα σε πολύ αντίξοες συνθήκες με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -15 έως -20 βαθμούς κελσίου.

Ετοιμάζεται το νέο BOOMERANG 7
Ένα COMPETITION glider με το οποίο η Gin αποφάσισε να αντικαταστήσει το επιτυχημένο Boomerang 6 και να λανσάρει μία καινούργια πτέρυγα για τους αγώνες του 2010. Η πτέρυγα αυτή καθεαυτή είναι ήδη έτοιμη εδώ και μερικούς μήνες αποδεικνύοντας ότι είναι η καλύτερη αγωνιστική πτέρυγα που χρησιμοποιεί 3 σειρές αρντανών. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα αφού υπήρξε κάποια περίοδος αναμονής μέχρι να δευκρινισθεί το καθεστώς κατηγοριοποίησης των αγωνιστικών πτερύγων στη συνάντηση της CIVL που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Ελβετία. 

Είναι έτοιμη η GENIE RACE LTF CERTIFIED
Το φημισμένο XC-Competition κάθισμα της Gin διαθέτει πλέον νέα 14cm προστασία πλάτης από υλικό Ginsoft R. Έχει την ίδια slim εμφάνιση αλλά είναι LTF Certified.

Επιπλέον όλα τα καθίσματα της Gin έρχονται πλέον με τα καινούργια αυτόματα carabiner των 45mm ενώ η Gin δουλεύει και πάνω σε ένα ελαφρύτερο αυτόματο carabiner των 30mm που θα ακολουθήσει σύντομα.

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση την FLY & FUN 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: