Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2011 F.A.I. OPEN στην περιοχή Βόρρας του Ν. Πέλλας

Ο αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα (ΑΣ Πέλλα) θα διοργανώσει τετραήμερη αγωνιστική συνάντηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2011 F.A.I. OPEN, Category 2 event - 21 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 στην περιοχή Βορράς στον νομό Πέλλας. Ο αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα είναι μια συντροφιά ανθρώπων, που τους έφερε κοντά η αγάπη τους για την πτήση και το αλεξίπτωτο πλάγιας. Τα ίδια κίνητρα και ανάγκες οδήγησαν και οδηγούν αυτούς να...

...κρατούν τον σύλλογο όρθιο και να τον στηρίζουν με τις διακρίσεις τους, με δυσβάστακτο προσωπικό κόστος, χρόνου, οικονομικό και ψυχικής οδύνης για την αμφισβήτηση που αργά ή γρήγορα δέχονται.

Η πρεμιέρα των φετινών αγώνων γίνεται στο Καλέντζι Αχαΐας με την διοργάνωση του πρωταθλήματος από την Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας.

Ακολουθεί η τετραήμερη αγωνιστική συνάντηση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2011 F.A.I. OPEN, Category 2 event - 21 – 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 στην περιοχή Βορράς στον νομό Πέλλας.

Την ίδια στιγμή, χάρη σε ιδιωτικές κυρίως πρωτοβουλίες η Ελλάδα διεκδικεί θέση μεταξύ των χωρών που έχουν να επιδείξουν αθλητικές διοργανώσεις όχι σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, αλλά ακραία περιβάλλοντα.

Πρόκειται για διοργάνωση, παγκόσμιας εμβέλειας που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας και το αποτέλεσμά της θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την εθνική ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτιμάται ότι ο αριθμός των αθλητών που θα αγωνιστούν στη περιοχή θα ξεπεράσει τους 100, ενώ μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή αρκετοί φίλοι του αθλήματος. Αριθμοί πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα, σημαντικά μικρότεροι όμως σε σχέση με τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αντίστοιχο αγώνα στην Ιταλία ή την Τουρκία και τους που συγκεντρώθηκαν στην Αυστρία για αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

---
Αεραθλητικός Σύλλογος Πέλλα.
flypella@gmail.com
https://flypella.blogspot.com
1ο χιλιόμετρο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης.
Τ.Κ 58.200 Έδεσσα.
Τηλ: +302381029226 fax: +302381025088 

---------------------------
Πηγή: http://grblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: