Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Cessna 172 maneuvers over OAKA (Athen's Olympic complex).

 Πολύ ωραίο βίντεο ενός Cessna 172 της Αερολέσχης Αθηνών που εκτελεί μανούβρες πάνω από την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο.
Το βίντεο ανήκει στον κ Ευθυμίου Βασίλειο ο οποίος είναι και ο χειριστής στην συγκεκριμένη πτήση και τον οποίο ευχαριστούμε θερμά που μας το έστειλε στο Paragliding And Aviation!

On a windy day, performing precision maneuvers over OAKA (Athen's Olympic complex).

3 σχόλια:

  1. Παναγιωτης Κιτσιος27/12/11 23:19

    Εκπήκτικο!!!
    Οπως εκπληκτικο ειναι οτι εκτελουνται πανω απο κατοικιμενη περιοχη. Τι να πω, ισως αυτοι που τις κανουν να ξερουν περισοτερα και καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι καταλαβαίνω Πάνο δεν πρόκειται για εκπαίδευτικές πτήσεις αλλά για έμπειρους χειριστές.
    Όπως έγραψε ο ίδιος ο κ. Βασίλης Ευθυμίου στο mail που μας έστειλε:
    ''...θα θέλαμε μέσω αυτών των βίντεο να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει την Γενική Αεροπορία και τα αθλήματα που δραστηριοποιούνται γύρω από αυτήν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/12/11 15:13

    @Παναγιώτης Κίτσιος. Οι συγκεκριμένες ασκήσεις ακριβείας εκτελούνται σε εγκεκριμένη περιοχή ασκήσεων από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τηρώντας απόλυτα τα όρια ασφαλείας (ύψος, προδιαγραφές κατασκευαστή κ.λ.π.) και σε ενημερώση των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών. Η εκτέλεση αυτών πραγματοποιείται από έμπειρους χειριστές με ειδική εκπαίδευση ή με την παρουσία εκπαιδευτών. Η Αερολέσχη Αθηνών έχει την τιμή και το προνόμιο να έχει στις τάξεις της εκπαιδευτές αποκλειστικά και μόνο εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
    Ευχαριστούμε για τα σχόλια και είμαστε στη διάθεσή σας για μία συζήτηση από κοντά στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Αθηνών στο Τατόι (Βόρεια Πύλη).
    Βασ. Ευθυμίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: