Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Πωλήθηκαν στην Apollo Aviation τα 4 Airbus Α-340 της πρώην ΟΑ.

Δεν έγινε γνωστό το τίμημα της συναλλαγής

Την πώληση τεσσάρων αεροσκαφών τύπου Airbus A340-300 με αριθμούς κατασκευαστή (MSN) 235, 239, 280 και 292 στην εταιρεία Apollo Aviation Group αποφάσισε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων. Το τίμημα της συναλλαγής δεν έγινε γνωστό.

Με κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Υποδομών και Εργασίας έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου σχετικά με την κατακύρωση της πώλησης των αεροσκαφών στον υψηλότερο πλειοδότη, την εταιρεία Apollo Aviation Group. Η εισήγηση του χρηματοοικονομικού συμβούλου ήταν σύμφωνη και με την γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου του Δημοσίου.

Η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε τα συνημμένα σχεδία συμβάσεων και εξουσιοδότησε τον υπουργό Οικονομικών να τα υπογράψει.

Σύμφωνα με στοιχεία μεσιτών που είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο τα Airbus A340-300 κατασκευής μεταξύ 1993 -1998 όπως τα συγκεκριμένα πωλούνται ως μεταχειρισμένα σε τιμή μεταξύ 25 εκατ. ευρώ και 35 εκατ. ευρώ, δηλαδή στην καλύτερη των περιπτώσεων το Δημόσιο μπορεί να εισπράξει από την πώληση τους 140 εκατ. ευρώ.
--------------------------------------------
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: