Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Δεν πάει άλλο (Ι)..... (Το Κοσμοδρόμιο της Δεκέλειας!)

Δεν πάει άλλο (Ι).....
…σκάλισε τρέμοντας στην επιστολή του στον Αρχηγό της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας ο Ευθύμιος Φαρμακοτρίφτης, κάτοικος περιοχής Φαρμακομονομάχων, που κείται νοτίως του Ασωπού, ανατολικά του όρους Πάρνηθα, δίπλα στο κοσμοδρόμιο Δεκελείας.
Δέκα χιλιάδες κάτοικοι των Φαρμακομονομάχων και 12 του Χωριού της Ολυμπιακής Ύβρεως, υποφέρουν από τον θόρυβο των ανεμοπλάνων/αεροπλάνων των Αερολεσχών. Ενοχλούν οι νέοι και νέες που πετάνε παρέα με τα πουλιά. Το ίδιο και άλλοι που εκπαιδεύονται σαν χειριστές για την Πολιτική και Πολεμική Αεροπορία.
Όλοι όσοι πετάνε απ’ το αεροδρόμιο Δεκελείας είναι τύποι υποκοσμιακοί που, εκτός από θόρυβο και κινδύνους), διακινούν ουσίες (μπάφο, κοκαΐνη, κράκ και ηρωίνη). Κινδυνεύουν έτσι οι κλώνοι του Ευθύμιου Φαρμακοτρίφτη, της Λουκίας Φορμολιάδου, της Περσεφόνης Συγκαμένου και της Λιβελούλας Δυσκοίλιου, εξαδέλφης του Νίκου Παπάρα και ανιψιού του Γιάννη Τράκα. Ο τελευταίος είναι ανθυπαξιωματικός της Επίγειας Πολεμικής Αεροπορίας με απόσπαση στον πύργο ελέγχου. 
Στην επιστολή προς τον (πρώην) Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Φαρμακοτρίφτης αναφέρει περιστατικό, που διάβασε στην εφημερίδα «Νέοι Στόκοι». Αεροπλάνο «έπεσε» στη Πάρνηθα θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή ενός καθυστερημένου που έπαιζε 20 χιλιόμετρα πιο πέρα.
Μετά, ανεμόπτερο «τρόμαξε» τους κουλοχέρηδες που πάνε στο καζίνο με το τελεφερίκ ενώ λόγω του θορύβου που προξενούν οι κινητήρες των 120 ίππων στα 2000 πόδια η Κα Φερενίκη Φορμόλη δεν μπορεί να ενεργηθεί.
Στην επιστολή του κ. Φαρμακοτρίφτη, Πρόεδρου της Επιτροπής Αγώνα Συγκαμένων Φαρμακομονομάχων, τονίζεται ότι, το θρόισμα που προκαλείται από την πτήση των ανεμοπτέρων προκαλεί στειρότητα στις γίδες, στις μεγαλοκοπέλες και στις γκιόσες, ανικανότητα στους άνδρες και τύφο στα βλαστάρια της περιοχής.
Ο γράφων παρακολουθεί με σοκ και δέος τις ενέργειες της Επιτροπής ελπίζοντας ότι, κάποια μέρα θα βρεθεί ένας Αρχηγός της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που θα τους στείλει στο αγύριστο πριν καταφέρουν να μετατρέψουν το μισό αεροδρόμιο σε νεκροταφείο και το υπόλοιπο σε υπερτοπικό πόλο (κώλο) αναψυχής.
Κλείνοντας ο κ. Φαρμακοτρίφτης αναφέρει νόμους και διατάξεις της Πολιτικής Αεροπορίας που, η στήλη θα παρουσιάσει για να έλθει σε οργασμό η Κα Δέσποινα Φορμόλη. Παρακαλώ τους αναγνώστες να περιμένουν λίγες μέρες μέχρις, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αποφανθεί αν η περιοχή νοτίως του Ασωπού και βορείως του Κοσμοδρομίου Τατοίου κατοικείται από ανθρώπους ή έχει καταληφθεί από εξωγήϊνους._Κ.Κ.
Κώστας Καββαθάς
Δημοσιεύτηκε στο 1ο ΘΕΜΑ στις 10.03.13
Στη φωτογραφία. Ο Αλέξης που, μετά από ατύχημα κινείται με αναπηρικό αμαξάκι, λίγο πριν καθίσει στο εμπρός κάθισμα ανεμοπτέρου προκειμένου, ο άφρων να μάθει να πετάει θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών της περιοχής Φαμακομακεδονομάχων
--------------------------------
*Το κείμενο το αναδημοσιεύουμε από το www.greekhelicopters.gr
ενώ και το φιλικό μας  http://pa-info.net το αναδεικνύει επίσης! 
 ------------
Όσον αφορά το ιστορικό αεροδρόμιο στο Τατόι, έχουμε ξαναμιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν, ο πόλεμος που δέχεται είναι χωρίς σταματημό. Η ''ήπια'' οικιστική ανάπτυξη δεν θα μπορούσε να σταματήσει τώρα έτσι απλά. Βλέπετε η περιοχή εκεί στους Θρακομεακεδόνες κάτω από την Πάρνηθα είναι το φιλέτο. 
Αντί για κάτι άλλο θα αφήσουμε να μιλήσει αυτό το βιντεάκι που μας το είχε στείλει ο δημιουργός του ο Ανεμοπόρος κ Δημήτρης Χριστόπουλος και το είχαμε δημοσιεύσει λίγο παλιότερα.  
Απολαύστε το!

ESCAPE - Πετώντας με Ανεμόπτερο από το Τατόι!


 Ένα ακόμα εξαιρετικό φιλμ από τον Δημήτρη Χριστόπουλο!
Mια πτήση με το GROB της Ανεμολέσχης Αθηνών από το Τατόι για το Can-Do International Film Festival USA όπου και κέρδισε το βραβείο κοινού!

Glider grob g103 acro
Tow plane Maul
Athens Gliding Club ''ANLA''

  ESCAPE from Dimitris Christopoulos on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: