Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ξεκινάει αύριο το Kavala Fly In 2011 & Kavala Air show 04 Ιουνίου 2011 - Αεροπορικό Υπερθέαμα με συμμετοχή πάνω από 70 αεροπλάνων, με Aεροπορική Επίδειξη F-16 Demo Team & Υδροπλάνα & Pioneer Team και Boeing Stearman!!

Λίγες μέρες έχουν μείνει, για την μεγαλύτερη αεροπορική γιορτή της χρονιάς. Συνολικά 72 αεροπλάνα έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Και οι δηλώσεις συνεχίζονται.
Τα περισσότερα από τα αεροπλάνα αυτά είναι από την Ελλάδα. Αλλά όπως συμβαίνει πάντα, όταν η Καβάλα συνεργάζεται με την ΑΟΡΑ, υπάρχει και μία χαρακτηριστική ομάδα από πιλότους του εξωτερικού. Εντύπωση προκαλεί η δήλωση συμμετοχής ενός Άγγλου, που θα έρθει μαζί με την γυναίκα του, από την Σκωτία, ειδικά για την εκδήλωση αυτή.
Σημαντική εξέλιξη είναι ότι βγήκε τελικά η επίσημη άδεια από το Λιμεναρχείο. Έτσι θα δούμε για πρώτη φορά, υπέρ ελαφρά υδροπλάνα, να «δένουν» νόμιμα στο λιμάνι της Καβάλας. Στο κέντρο της πόλης και μπροστά σε χιλιάδες θεατές, τα μέχρι χθες παράνομα υδροπλάνα, αποκτούν τώρα νομική παρουσία.

Οι στενές σχέσεις συνεργασίας ανάμεσα στην ΑΟΡΑ και την Swissport επιβεβαιώνονται άλλη μία φορά. Η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης (handling) που, όπως όλοι γνωρίζουμε προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές στα μέλη της ΑΟΡΑ, ήρθε σαν «χορηγός» και στην μεγάλη αυτή εκδήλωση.
Με την ιδιότητα του «χορηγού» η Swissport προσφέρει δωρεάν επίγεια εξυπηρέτηση σε όλους όσους παίρνουν μέρος στο KAVALA FLY IN and AIR SHOW 2011. Ανεξάρτητα από το αν είναι μέλη της ΑΟΡΑ ή όχι.
Με την ευκαιρία, γίνεται γνωστό ότι πολύ σύντομα η Swissport θα επεκτείνει την παρουσία της στα περισσότερα Ελληνικά αεροδρόμια. Και ότι υπολογίζει σοβαρά στην πελατεία της Γενικής Αεροπορίας.
Ανακοινώνεται επίσης ότι το γραφείο ταξιδίων ΝΕΑΠΟΛΙΣ, που συνεργάζεται στη διοργάνωση του KAVALA FLY IN and AIR SHOW 2011, εξασφάλισε και άλλα δωμάτια, με τις ίδιες χαμηλές τιμές. Και τώρα μπορεί να εξυπηρετήσει διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων και σε χαμηλές τιμές σχεδόν για όλους όσους θα ενδιαφερθούν. Ειδικά αυτούς που θα έλθουν με αυτοκίνητο. Επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6948 367 615 κα Βίκυ Σκούρογλου.
Πηγή: Egnatia Aviation μέσω http://www.aviationnews.gr

Η πληροφορία για τη συμμετοχή και του Ελληνικού F-16 Demo Team στο Αεροπορικό Σώου της Καβάλας δημοσιεύτηκε στον Αγγελιοφόρο και αναδημοσιεύται από το πάντα ενημερωμένο http://pa-info.net

---------------------------------------
Δείτε ακόμα σχετικά 

Αεροπορική επίδειξη στα πλαίσια του KavalaFly-in! - Στις 4 Ιουνίου στο Λιμάνι της Καβάλας UPDATE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: