Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - Η Αερολέσχη Άρτας σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακριβείας στην Άρτα στις 18 & 19 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Αερολέσχη Άρτας σας προσκαλεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ακριβείας στην Άρτα στις 18 & 19 Ιουνίου 2011
Η Αερολέσχη Άρτας μετά την ανασυγκρότησή της, επανέρχεται δυναμικά με μία σειρά από ενέργειες και εκδηλώσεις. Στην προσπάθεια ανάκαμψης του Σωματείου, ζητούμε την υποστήριξη του Σωματείου σας με την συμμετοχή των αθλητών σας στο Πρωτάθλημα Ακριβείας στις 18 και 19 Ιουνίου.
Η Αερολέσχη Άρτας θα προσπαθήσει για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση του αγώνα και την ευχάριστη παραμονή των αθλητών και θεατών στους χώρους διεξαγωγής και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια σε κάθε περίπτωση
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί φιλική εκδήλωση εκτός πρωταθλήματος. Για να συμμετέχει κάποιος πρέπει να έχει δίπλωμα ΠΛ ή έγγραφη πιστοποίηση του εκπαιδευτή του ότι μπορεί να συμμετέχει σε συναντήσεις επιπέδου ΠΛ και gps με καλώδιο. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 10€ και θα καλύπτει την περισυλλογή. Θα απονεμηθούν έπαθλα στους νικητές των κατηγοριών 1-2, 2, 2-3.
Τέλος για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης θα μας εξυπηρετουσε αφάνταστα αν μας ενημερώσετε για τις συμμετοχές σας έστω και τηλεφωνικά.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.artafly.gr/
και στη σχετική σελίδα στο fb!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: