Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Αυτό και εάν είναι διαφήμιση!!

*Άρθρο της Ημέρας τση Ζάκυνθος Συντάκτης: Βασίλης Μούτσιος



•Ήρθε στο νησί μας πριν από ένα περίπου χρόνο γοητευμένος από την παραλία του “Ναυαγίου” προκειμένου να πραγματοποιήσει δύο εντυπωσιακά άλματα από ύψος 200 μέτρων από το βράχο και του δημιουργήθηκε η ιδέα να δημιουργήσει στην Ελλάδα ένα παγκόσμιο extreme event, το οποίο θα γίνει και θεσμός.
• Ο λόγος για τον διεθνούς φήμης έλληνας base jumper, Στράτο Γιαμούκογλου, ο οποίος έκανε μια ευχή “Οι τοπικες αρχές και οι αρμόδιοι φορείς να αγκαλιάσουν την ιδέα και να βοηθήσουν να υλοποιηθεί ένα project, ανοίγοντας καινούριους ορίζοντες στα ελληνικά νησιά με τη συμμετοχή basejumpers από όλο τον κόσμο, κάνοντας άλματα με ασφάλεια και πολύ θεαματικότητα”.

• Και ευτυχώς εισακούστηκε, αφού η ProBase World Cup σε συνεργασία με το Adrenalinesports.gr, τον Δήμο Ζακύνθου και τον ίδιο, μετά τη Σύμη διοργανώνουν στο νησί μας, το πρώτο επίσημο event παγκοσμίου επιπέδου Base Jumping, από τις 17 έως τις 20 Αυγούστου 2011, στην πανέμορφη παραλία του Nαυαγίου στη Ζάκυνθο, όπου πρόσβαση έχει το κοινό μόνο με πλωτά μέσα.
• Οι καλύτεροι base jumpers του κόσμου θα κάνουν άλματα επίδειξης χαρίζοντας θέαμα αδρεναλίνης που κόβει την ανάσα. Τα αλεξίπτωτα ανοίγουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και οι αθλητές προσγειώνονται στην παραλία. Γι’ αυτό το γεγονός, περίπου 30 συμμετέχοντες από 10 και πάνω κράτη υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα πραγματοποιούνται άλματα που θα έχουν διασκεδαστικό χαρακτήρα
• Το γεγονός αυτό είναι μέρος της περιοδείας του παγκόσμιου πρωταθλήματος “ ProBASE World Cup Tour” που ξεκίνησε με ένα γεγονός στη Νορβηγία, μετά τη Σύμη και την Ζάκυνθο και τελειώνει το Σεπτέμβρη στην Ελβετία.
• Αξίζει να πούμε ότι τέτοιου είδους events γίνονται σε ελάχιστα μέρη στον κόσμο. Η πρωτοβουλία του Δήμου Ζακύνθου να το οργανώσει είναι άξια θαυμασμού και προβάλλει την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά μέσα από την σφαίρα των extreme sports. Και φυσικά με την υποστήριξη της ΕΡΖ Τηλεόρασης και του περιοδικού Stigmes. Ε, αν αυτό δεν είναι παγκόσμια διαφήμιση του νησιού μας, τότε τι είναι;
--------------------------------
Πηγή:  Ημέρα τση Ζάκυνθος 
Συντάκτης: Βασίλης Μούτσιος
Το είδαμε μέσω Στράτου Γιαμούκογλου & Lappas Peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: