Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τα ακροβατικά στο Ελλαδιστάν…

*Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Σωτήρη Αντωνόπουλου στο http://www.greekhelicopters.gr/

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρευρέθηκα κι εγώ στην Καβάλα, για το τρίτο, σε διάστημα τεσσάρων ετών, fly in που διοργάνωσε η AOPA σε συνεργασία με την Εγνατία Aviation. Προτού αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο, οφείλω να δώσω τα θερμότερα συγχαρητήριά μου πρωτίστως στην AOPA Hellas αλλα και στον οιονδήποτε κατέβαλε προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί αυτό.
Η εξυπηρέτηση και η αμεσότητα ήταν άριστη, όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και εν συγκρίση με οτιδήποτε έχω δεί στο εξωτερικό.
Ακόμα και στο Ελβετικό Air Show του Axalp, δεν ένιωσα ποτέ τόση μέριμνα για το οτιδήποτε έχει να κάνει με τις ανάγκες του κοινού. Όλα λειτούργησαν σαν πεντάστερο ξενοδοχείο! Και αυτό στην χώρα μας απαιτεί γιγάντια προσπάθεια για να επιτευχθεί.
Στην πρόσκληση, διαβάσαμε, ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για να επιδείξει τις ικανότητες του αεροσκάφους του ενώπιον του κοινού. Έτσι κι εγώ είχα την εντύπωση πως θα μου επιτραπεί, όπως στο εξωτερικό, να πετάξω με το Cessnaκι, και να αποδείξω σε όσους δεν γνωρίζουν, ότι το αεροπλάνο αυτό όντως είναι ικανό να εκτελέσει ελιγμούς που δεν βάζει ο νούς τους. Αυτό που θα κέρδιζα, είναι ότι θα έβλεπε αυτά τα θαυμαστά ακροβατικά κάποιος νέος, θα γέμιζε η καρδιά του από αγάπη για την αεροπορία και θα ακολουθούσε κι αυτός έναν δρόμο διαφορετικό από αυτόν της ρέμπελης ζωής που του πλασάρουν οι χιλιάδες καφετέριες με τους αργόσχολους της τριτοκοσμικής μας χώρας.
Η συνέχεια στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Σωτήρη Αντωνόπουλου στο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: