Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εκλογές ΕΑΠ 2012 - Δήλωση συμμετοχών μέχρι και αύριο 2/10/12

Με απόφαση της ΕΑΠ, οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς της ΕΛΑΟ, όπως προβλέπονται από το καταστατικό, θα γίνουν την 7η Οκτωβρίου 2009, στην Αθήνα. Ως εκ τούτου η ΕΑΠ  προσκαλεί τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού της ΕΛΑΟ και έχουν ενασχόληση με το αεράθλημα του Αλεξιπτωτου Πλαγιάς, σε συνεδρίαση  με τα παρακάτω θέματα.
  • Απολογισμός Δραστηριότητας 2008-2012
  • Εκλογές για την ανάδειξη 5 τακτικών και 3 αναπληρωματικών μελών, που θα αποτελέσουν την Επιτροπή Αεραθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς για τα έτη 2012 έως 2016.
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΛΑΟ στο Ελληνικό.
Δικαίωμα συμμετοχής και υποβολής υποψηφιοτήτων, έχουν τα αθλητικά σωματεία που πληρούν τις προϋποθέσεις του καταστατικού. Δικαίωμα εκλογής έχουν άτομα των αυτών προσόντων με τα υποψήφια μέλη του ΔΣ του ΔΣ της ΕΛΑΟ (άρθρο 11).
Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν στην γραμματεία της ΕΑΠ, εγγράφως από τα σωματεία το αργότερο μέχρι την  Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012.
Τα αθλητικά σωματεία που έχουν δυνατότητα συμμετοχής στην ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αγώνων του 2011 επισυνάπτονται στην παρούσα πρόσκληση.  Επισυνάπτονται επίσης υποδείγματα για τον ορισμό εκπροσώπου, δήλωση υποψηφιότητας και απόσπασμα του Ν.2725/99.
Σημειώνεται ότι ο κάθε εκπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπεί μόνο ένα σωματείο.
 Περισσότερα στο http://eap.elao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: