Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ισραήλ - Mε transponder και συνεχή επαφή ασυρμάτου θα πετάνε όλες οι Αεραθλητικές ''μηχανές'' από σήμερα μετά το τελευταίο περιστατικό με το ελικοπτεράκι της Χεσμπολά!


Σε συνέχεια των όσων γράφαμε εδώ για την κατάρριψη του UAS της Χεσμπολά που είχε διεισδύσει στον ισραηλινό εναέριο χώρο στις 6 Οκτωβρίου,  το Ισραήλ ανακοίνωσε ήδη μια σειρά μέτρων για να προλάβει την επανάληψη του περιστατικού.
Έτσι από σήμερα ισχύουν νέοι κανονισμοί όπου για όλα τα αεροσκάφη της γενικής αεροπορίας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στην κατηγορία των «ιπτάμενων μηχανών» όπως τα υπερελαφρά, απαιτείται η χρήση transponder αλλά και συνεχή επαφή ασυρμάτου με επίγεια κέντρα ελέγχου και αναφοράς της ισραηλινής αεράμυνας.
Πιθανολογείται έτσι ότι η διείσδυση του UAS, που όπως αναφέραμε χθες ήταν τύπου ελικοπτέρου, πετώντας με μικρή ταχύτητα και προφίλ που δεν είχε τα χαρακτηριστικά αεροπλάνου, έγινε δυνατή τόσο με την πορεία που ακολούθησε όσο και με το ότι εκλήφθηκε σαν αεραθλητική συσκευή, για την πτήση των οποίων υπάρχουν έτσι και αλλιώς στο Ισραήλ, πολλοί περιορισμού σε περιοχές κοντά στα σύνορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: