Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πανέμορφο φιλμάκι από τον Αγώνα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που έγινε στην Πάτρα πριν λίγες ημέρες!

Δείτε ένα μικρό πανέμορφο φιλμάκι από τον Παννελλήνιο αγώνα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς -OPEN-που έλαβε χώρα στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο 22 - 23 Σεπτεμβρίου. Ο αγώνας που διοργανώθηκε από την Λέσχη Αλεξιπτωτιστών της Πάτρας με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, είχε κέντρο το Δημοτικό Σχολείο Σαραβαλίου και οι αθλητές πέταξαν από τον χώρο απογείωσης του Παναχαικού όρους στα 1100 μέτρα υψόμετρο, προς τον Ομπλό και τις παρυφές της Πάτρας και από εκεί προς Ερύμανθο. Eκεί ήταν και ο πιο μακρυνός στόχος απόστασης που είχε τεθεί από την διοργάνωση, σε σχέση πάντα και με τις δυνατότητες που έδινε ο καιρός της κάθε ημέρας.

Από τα παραλειπόμενα του αγώνα -  Ένα μικρό και συμβολικό βραβείο για τον φίλο μας και μέλος της Λέσχης της Πάτρας Domenico Pizzi που πριν ένα μήνα έσπασε το Παννελλήνιο ρεκόρ ανοιχτής απόστασης με την καταπληκτική του διάσχιση Πελοποννήσου, από τον Παναχαικό στο Γύθειο  - 173 χιλιόμετρα!

Δείτε το πολύ ωραίο φιλμάκι που έφτιαξε ο φίλος μας ''Dimitris Mat'' από την συμμετοχή του στον αγώνα της Πάτρας:


2 σχόλια:

  1. http://patrasevents.gr/News/05c4e741-d1b3-4f29-aaa1-6a5e8fe69ae6/panemorfo-videaki-apo-ton-agona-alexiptotou-plagias-pou-egine-stin-patra-prin-liges-imeres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: