Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Το μόνο που σας ζητάμε είναι ένα απλό φιλικό χτυπηματάκι (στην πλάτη) .. κάθε φορά ..


Αυτή η φωτογραφία αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την εικόνα του ιστολογίου. Αυτές τις ημέρες το Paragliding and Aviation κλείνει έναν χρόνο που βρίσκεται στον ηλεκτρονικό αέρα του διαδικτύου.
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα καν να φτάσει μέχρι εδώ. Ήταν περισσότερο ένα εγχείρημα από αυτά που λέμε πάμε και βλέπουμε που θα μας βγάλει..
Κι έτσι ξεπερνώντας το αρχικό σφίξιμο το άφησα κι εγώ για να δω που θα με οδηγήσει. Το μέχρι τώρα αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις τριγύρω σελίδες. Τίποτα παραπάνω από ένα blog από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο ίντερνετ.
Απλώς η θεματολογία βγαίνει μέσα από αυτό που γνωρίζουμε καλά. Την αγάπη και το μεράκι μας για την πτήση. Την πτήση την παραπεντίστικη, αλλά και την κάθε λογής πτήση. Είναι κάτι γούστα κι αυτά..


Σιγά σιγά το blog παίρνει νομίζω τη μορφή ενός διαδικτυακού περιοδικού. Που μπορείς να μπεις και να ξεφυλλίσεις τις σελίδες του. Και αν σε τραβήξει κάτι να το ξαναεπισκεφτείς. Δεν ξέρω αν πάντα το καταφέρνω. Κι εγώ κατά κάποιον τρόπο το χάζι μου κάνω.
Αυτό το αποφασίζει πάντα ο επισκέπτης..
Αλλά νομίζω ότι είναι ένας καλός πρεσβευτής του αθλήματος που μπορεί να διεισδύσει και σε άλλους χώρους. Και το άθλημά μας νομίζω πως όλα αυτά τα χρόνια είναι αρκετά εσωστρεφές σε ότι έχει να κάνει με τη γνωριμία του και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τον ''έξω'' κόσμο. 
Γιατί σκέφτομαι καμιά φορά ότι ακόμα και δικό του άνθρωπο να έχει κάποιος να τον καθοδηγήσει, αν δεν έρθει ο ίδιος στο βουνό δεν μπορεί εύκολα να αφουγκραστεί τα μυστικά του αθλήματος από μια δυο κουβέντες και μόνο.
Πέρα από όλα αυτά η παρέα μας δείχνει να έχει μεγαλώσει αρκετά και θέλω να σας ευχαριστήσω γι΄ αυτό. Τα λίγα free στατιστικά που κρατάει το whos.amung.us στις διάφορες σελίδες του για κάποια εικοσιτετράωρα δείχνουν μια κάποια επισκεψιμότητα από πολλές περιοχές όπου υπάρχει δραστηριότητα στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς. Τα περίπου 15000 χτυπήματα που έχει καταγράψει ο μετρητής δεν ξέρω αν υποδηλώνoυν κάτι καλό ή κακό. Αυτό καλύτερα να μας το πει κάποιος ειδικός γιατί εγώ απέχω πολύ από το να είμαι κάτι τέτοιο.
Το τελευταίο καινούργιο στοιχείο του blog είναι οι χάρτες της Ευρώπης και της Ελλάδος live cloud coverage. Eίναι live σε ώρα UTC. Θα τους βρίσκετε κι αυτούς σε αυτή την έρμη μπάρα αριστερά και μπορείτε να κλικάρετε για να τους μεγαλώσετε.
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι να σας ευχαριστήσω και από εδώ για τα ενθαρυντικά μηνύματα που μας στέλνετε και τις καλές κουβέντες που ακούω από εδώ κι από εκεί. Ειλικρινά σας το λέω ελπίζω να μη με δουλεύετε...!
Και το μόνο που χρειάζεται να σας ζητήσω είναι να συνεχίσετε να στέλνετε στο γνωστό mail drflight2000@yahoo.gr όποια φωτογραφία, βιντεάκι ή άλλο σχετικό υλικό θα θέλατε να δημοσιευτεί.
Δεν πειράζει αν δεν γνωριζόμαστε με κάποιους, μια μεγάλη παρέα είμαστε έτσι κι αλλιώς και μια μικρή παραπεντίστικη κοινότητα. Στείλτε φωτογραφίες να γνωριστούμε (παραπεντίστικες - μην παρεξηγηθώ:). Είναι κάτι που μας αρέσει σε όλους μας, να βλέπουμε φωτογραφίες από γνωστά ή άγνωστα μέρη μακρυνά και να είναι κάποιος εκεί που τα πετά..
Και φυσικά να συμμετέχετε, κάντε και κανένα σχόλιο, πείτε κι εσείς μια γνώμη μια κουβέντα βρε αδερφέ..
Καλά τότε, ακόμα και αν δεν θέλετε δεν πειράζει, μπορείτε να μας διαβάζετε έτσι στα σιγανά και το μόνο που σας ζητάμε είναι ένα απλό φιλικό χτυπηματάκι (στην πλάτη) κάθε φορά.... ..


Καλές πτήσεις και πολύ καλές προσγειώσεις σε όλους...!

5 σχόλια:

  1. Με μια μέρα διαφορά ξεκινήσαμε;;;; Να τα εκατοστήσεις κι εσύ τα χρόνια του blogging και να δισεκατομυριάσεις τις αναρτήσεις σου!!! Το μωρό το χωμένο στην ...τούρτα είσαι εσύ;;;;; ή έτσι θα γίνεις απόψε το βράδυ στο blogparty???? Xaxaxaxa!!!
    Μπράβο, Βαγγέλη, go on!!!! (με το blog και... την τούρτα βέβαια!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με περνάς μια μέρα..
    ουπς!!!
    Το μωρό είμαι εγώ.. κι έχω πασαλειφτεί με το blog που είναι η τούρτα.. μαντάρα τα έχω κάνει..!!!:)))
    Με περνάς μια μέρα..????
    ουπς...!!!
    Δεν είναι δυνατόν...,
    το παθαίνω ακόμα λοιπόν... ..
    μόλις δω ένα άλλο παιδάκι να έχει καινούργιο παιχνιδάκι θέλω κι εγώ ένα..
    Ευτυχώς δεν το έχω πάθει ποτέ με τον εξοπλισμό.. γιατί τότε θα εξελισσόταν σε ένα όντως ακριβό σπορ..!!
    Πάλι καλά που το blog (πέρα από τον κόπο) έρχεται δωρεάν..

    Άντε πρόεδρε, είπαμε εσύ έχεις την πρωτιά εσύ και θα κεράσεις. Και χεχε δεν σε ζηλεύω καθόλου σε αυτό... ..

    Πάρε κόσμε..
    http://paragliding-giotar.blogspot.com/2010/02/happy-birthday-my-blog.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μαζευόμαστε σήμερα να πιούμε κανέναν βροχερό καφέ.. και βλέπουμε ποιος θα κεράσει!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κέρασμα άκουσα και είπα να μπώ...χαχαχα

    καλή συνέχεια φίλε, άντε και σε ουρανοξύστη Βαγγέλη!!!(ναι, ναι τούρτα εννοώ!!!)

    καλή δύναμη και σε ευχαριστούμε για τα ενδιαφέροντα άρθρα και ακόμα πιο πολύ για την καλή παρέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια Βασίλη..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: