Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Δευτέρα του Πάσχα με πτήσεις στο Σαντομέρι και στον Ομπλό.. **Ανανέωση 2

**Ανανέωση 2) Προστέθηκαν και δύο μικρά βιντεάκια από την απογείωση της GiotaR και από την προσγείωση του Κώστα Κάτσακα στον Ομπλό, θα τα βρείτε στην επόμενη σελίδα, στο κάτω μέρος της ανάρτησης.
 *Ανανέωση 1) Επανερχόμαστε στην ανάρτηση μας αυτή με αρκετές ακόμα φωτογραφίες..

Μερικές φωτογραφίες που μας έστειλε ο αγαπητός φίλος Κώστας Κάτσακας από την χθεσινή εξόρμηση και πτήση (μόνο για δύο) στο Σαντομέρι Αχαίας και την τελική επάνοδο και πτήση (για όλους) στα πάτρια εδάφη του Ομπλού.
Δυστυχώς, αν και τηρήσαμε δεόντως το έθιμο που προστάζει τη Δευτέρα του Πάσχα να είμαστε στο Σαντομέρι, αυτό δεν μας έκανε τη χάρη. Βγήκε ένας δυνατούτσικος νοτιάς και οι δύο πρώτοι που είχαν απογειωθεί είχαν πρόβλημα με τις ταχύτητες και με κάποιες αναταράξεις.
Οπότε επιστρέψαμε και πετάξαμε Ομπλό..

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην σελίδα που ακολουθεί..


click to enlarge



























Φωτογραφίες από Κώστα Κάτσακα
click to enlarge

GiotaR - Απογείωση από τον Ομπλό.. 5/4/2010




Kostas Landing at Omplos Patra - Greece

4 σχόλια:

  1. 1. Η βόλτα στο Σαντομέρι ήταν πολύ ωραία...Μμμμμ η πρασινάδα ήταν ένα με την μπλούζα μου....
    2. Από ότι βλέπω το...επίμαχο βινεάκι μου με την ...αρκουδόντουμπα στην απογείωση Σαντομερίου δεν έπαιξε....Βαγγέλη, εσύ δεν το έβαλες ή ο λήπτης δεν στο έστειλε;;;; Μπααααα περίεργο....
    3. Η πτήση στον Ομπλό ήταν μια υπέροχη απογευματινή πτήση με την μαγεία μιας μικρής σύγκλισης....Κάτι τέτοιες συγκυρίες μου θυμίζουν ότι καμία πρόβλεψη δεν μπορεί να σου χαρίσει ή να σου στερήσει, μια πτήση. Αν δεν πας στο βουνό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος...
    Ωραίες φωτό παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Η βόλτα στο Σαντομέρι ήταν πολύ ωραία. Στενοχωρήθηκα λίγο που δεν πετάξαμε, όλα καταπράσινα, πρέπει να ξαναπάμε πριν κιτρινίσουν από την ξεραίλα όλα στον κάμπο..
    Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν θα ταιριάζει το μπλουζάκι σου με το φόντο και αυτό.. αυτό.. απλώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό!!
    2. Το επίμαχο βιντεάκι με την αρκουδότουμπά σου στην απογείωση του Σαντομερίου δεν είχα σκοπό εξ αρχής να το βάλω,απλώς σε πείραζα τότε και σε ψάρωσα και σήμερα στο τηλ. ότι το ανέβασα. Δεν υπήρχε λόγος λοιπόν να μου το στείλει ο ..λήπτης.
    Αντί γι΄αυτό ανέβασα την απογείωσή σου στον Ομπλό που είναι πολύ ωραία.
    Οφείλω να σου πω για να μην αισθάνεσαι άβολα ότι κι εγώ και όλοι νομίζω, τις ίδιες αρκουδότουμπες θα κάναμε σε εκείνη την απογείωση που έχει σχετικά μεγάλη κλίση + το γλιστερό χορτάρι + 90 μοίρες πλάγιο δυνατό άνεμο. Πως να διορθώσεις όταν δεν μπορείς να στηρίξεις τα πόδια σου? Το ίδιο άλλωστε έπαθε πριν από εσένα και ο Μέρελης.
    Πρέπει επίσης να σου πω ακόμα ότι από τότε που πήρες αυτό το αλεξίπτωτο έχεις βελτιώσει πάρα πολύ την απογείωσή σου.
    Δεν ξέρω αν έχεις κάνει παραπάνω επίγεια, αλλά δείχνεις να έχεις πάρα πολύ καλό έλεγχο της πτέρυγας και -το ξέρεις-, αυτό είναι πάρα πολύ καλό για τους απαιτητικούς καιρούς ή τους απαιτητικούς χώρους απογείωσης.
    Δεν έχεις βέβαια ανάγκη να στα λέω εγώ αυτά, απλώς για να μη νιώθεις άβολα, ούτε και να το πάρεις επάνω σου χε χε!!
    3. Ωραία η απογευματινή πτήση στον Ομπλό.., έλεγα να μην πετάξω.., τελικά ζήλεψα και πέταξα.. απλώς έβλεπα εκείνο τον καταπράσινο κάμπο νωρίτερα στο Σαντομέρι και σπάστηκα που δεν πετάξαμε εκεί..
    Όταν έχω φτιάξει κάτι στο μυαλό μου, μετά με χαλάει να αλλάζω ξαφνικά και τρέχοντας το πρόγραμμα.. και το Σαντομέρι το περίμενα.. νομίζω πρέπει να με ξαναπάτε Σαντομέρι (και μια Βαράσοβα please) σύντομα... ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαντομέρι...Βαράσοβα, όπου θέλει το παιδί....Χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιές ωραίες εποχές ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: