Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Robbie Maddison jumps Red Bull in Greece Korinthos Canal !!!

* Άρθρο του www.thebest.gr

Πέταξε με μηχανή πάνω από τον Ισθμό. 
Δείτε το βίντεο..

Είναι πράγματι εντυπωσιακό και σου κόβει λίγο την ανάσα. Ο φοβερός και τρομερός Robbie Maddison ή αλλιώς "Maddo" κάνει άλμα, μεγαλύτερο από 85 μέτρα, με την μηχανή του και ίπταται πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου.
Ο τολμηρός αναβάτης είναι Αυστραλός και είναι 29 ετών(γεννημένος στις 14 Ιουλίου 1981.Το πάθος του για την μηχανή το ανέπτυξε καθώς μεγάλωνε και αφού τελείωσε το σχολείο αφιερώθηκε ολοκληρωτικά σε αυτό.  
Στις 31 Δεκεμβρίου του 2007 έκανε ένα απο τα μεγάλα του κατορθώματα αφού πήδηξε πάνω απο τα συντριβάνια του γνωστού Caesars Palace. 
Έχει σπάσει παγκόσμια ρεκόρ με τη μηχανή του και έχει εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο. Ο Robbie Maddison έκανε στη σελίδα του στο facebook την ακόλουθη δήλωση..:"At 8.30 this morning, i jumped the biggest canal in the world on my motorbike.Was an amazing feeling to get to the other side.Thank you to everyone that supported me.... Thank you Greece for a great time...'':"Στις 8.30 το πρωί, πήδησα το μεγαλύτερο κανάλι στον κόσμο με την μοτοσικλέτα μου. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα να φτάσω στην άλλη πλευρά. Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξατε .... Ευχαριστώ την Ελλάδα για αυτή τη μεγάλη στιγμή"... 

Δείτε το βίντεο..

Robbie Maddison jumps Red Bull in Greece@ Korinthos Canal !!!

2 σχόλια:

Πείτε το εδώ..!: