Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Βασιλάκης Διακοφτέος - Cockpit Photo - Πτήση με Ανεμόπτερο στην Έδεσσα!!!

Την φωτογραφία μας έστειλε ο φίλος μας Ανεμοπόρος Θάνος Γιάνκου τον οποίο βλέπουμε σε πρώτο πλάνο με τον Βασιλάκη, τον γιο του Δημήτρη και της Γιώτας από το Διακοφτό, σε δεύτερο πλάνο να έχει το ...χειριστήριο!

Photo : Thanos Giankou


Και όπως μας λέει χαρακτηριστικα ο Θάνος: ''se afti tin foto o pitsirikos krataei to xeiiristio kai leme kai oi dio ..."vangeli, na zileveis"... :)''
και .... ''έπαθα πλάκα καθώς του έδειχνα τα παραπέντε που πετούσαν τριγύρω. Του έλεγα δες το άσπρο, και μου έλεγε την μάρκα και τον τύπο. Δες το κόκκινο μου έλεγε και ποιός πετάει. Δεν έφτανε τα ποδωστήρια αλλιώς θα το πετούσε εξ ολοκλήρου. Μάλιστα υπάρχει και βίντεο της πτήσης από το ακροπτερίγιο.''
Μπράβο στον Βασιλάκη!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας Θάνο, και εκ μέρους όλων των παιδιών, όλη σχεδόν η Λέσχη της Πάτρας που βρέθηκε εκεί πέταξε με τα Ανεμόπτερα της Ανεμολέσχης της Έδεσσας!!!! 
Περιμένουμε νεότερες φωτογραφίες και βίντεο από όλα τα παιδιά καθώς και από το blog της Γιώτας όπως μας έχει υποσχεθεί!!
Δείτε ακόμα σχετικά:

Δημήτρης ''Διακοφτέος'' και γιος Βασίλης Διθέσια πτήση στον Ομπλό - Πάτρα

 Ένας πιλότος γενιέται..

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/7/11 15:24

    σας περιμένουμε ξανά, ολόκληρη την λέσχη σας να έρθετε να βρεθούμε στον αέρα όλοι μαζί και να πετάξουμε όμορφα, αλλά και την καθιερομένη ανεμοπορία εδάφους με μπόλικο τσιπουρο και πολύ γέλιο! εκ της αερολέσχης έδεσσας: "την ανεμοπορική μας αγάπη!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους Θάνο...ελπίζω να μπορεσει να ευοδωθεί σύντομα η ευχή σου.
    Και όσο για την ανεμοπορία εδάφους με τα τσίπουρα και το γέλιο, νομίζω ότι οι Λέσχες μας όχι μόνο θα ταιριάξουν αλλά μέχρι που θα αδελφοποιηθούν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: