Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

flyforever - Η εξαιρετική καινούργια ιστοσελίδα του εκπαιδευτή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Θανάση Ρόρου!

Μια νέα πολύ ωραία σελίδα αφιερωμένη στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς έχει απογειωθεί και βρίσκεται στον αέρα του διαδικτύου εδώ και λίγο καιρό. Πρόκειται για το flyforever.gr ενός από τους πιο παλιούς πιλότους και εκπαιδευτές στην Ελλάδα, του καλού μας φίλου Θανάση Ρόρου που έχει σαν αφετηρία του το Αγρίνιο και χώρο ''δράσης'' την πλούσια σε μοναδικές πτητικές περιοχές ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και όχι μόνο.
Στο flyforever.gr μπορείτε να βρείτε πολλές πληροφορίες τόσο για την εκπαίδευση στο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς, όσο και για τον εξοπλισμό μέσα από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύονται. 
Εκείνο που θα σας κάνει να αράξετε στην σελίδα για πάρα πολύ ώρα είναι το τμήμα με τις μαγευτικές φωτογραφίες από όλα σχεδόν τα μοναδικά πτητικά μέρη της δυτικής Ελλάδας.
 Από εμάς καλορίζικη και καλές πτήσεις να ευχηθούμε στον Θανάση και βέβαια εσείς μπορείτε να τη δείτε στη διεύθυνση http://ccagrinio.com/flyforever.gr/ και βέβαια θα την βρίσκετε μαζί με τις υπόλοιπες σχετικές με την εκπαίδευση ιστοσελίδες στα Paragliding Training στην μπάρα αριστερά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: