Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το Αεροδρόμιο των Μεγάρων το 1944! UPDATED

Ενα βίντεο από την ιστορία της περιοχής του αεροδρομίου μας τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Εγχρωμο παρακαλώ!!!
MEGARA PRESS: Το βίντεο προέρχεται από ντοκυμαντερ που αναφέρετε στην συμμετοχή της Αγγλίας στους παγκόσμιους πολέμους. Στο κομμάτι αυτό βλέπουμε την αποχώρηση των αγγλικών δυναμέων από το αεροδρόμιο των Μεγάρων! Ο αναγνώστης το βρήκε και πολύ καλά επισημαίνει ότι είναι έγχρωμο γιατι εκείνη την εποχή έγχρωμη εικόνα δεν υπήρχε στην Ευρώπη! Προσέξτε το Κανδήλι που φαίνεται, τα νησιά Πάνη και Παχοπούλα, το Παπούτσι στην Βαρέα και πολλά άλλα... Αξίζει να το δείτε. Η μουσική είναι λίγο μελαγχολική αλλά το κλίμα της εποχής παγκόσμια ήταν μελαγχολικό...

1st Battalion, 2nd Independent Parachute Brigade dropped on Megara, Greece 1944

 

Πηγή: Σπύρος Πάτσης http://www.aviationlive.org/forum
 UPDATED
 Ο Army Aviator μας άφησε το (παρακάτω) σχόλιο με ένα πολύ ωραίο σύνδεσμο σχετικά με την 60 χρονη ιστορία του Αεροδρομίου της Πάχης Μεγάρων. Τον ευχαριστούμε!
O σύνδεσμος είναι :

2 σχόλια:

  1. Για το βίντεο αυτό αλλά και για όλη την ιστορική διαδρομή του Α/Δ Πάχης Μεγ'αρων, αν θέλετε μπορείτε να διαβάσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
    http://hellenicarmyaviationhistory.wordpress.com/hellenic-army-aviation-airfields/%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%B7%CF%83-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BD-lgmg/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Army Aviator
    Σας ευχαριστούμε πολύ για τον σύνδεσμο, τον έχουμε προσθέσει ήδη και στο κυρίως σώμα της ανάρτησής μας. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε στα ιστολόγιά σας...και βέβαια όχι μόνο εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: