Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Παλιός Πιλότος είναι ο ..απλός Πιλότος..!

Έτσι για να παραφράσω λίγο ένα παλιό παραπεντίστικο ρητό...

 
Όπως και κάθε χρόνο την τελευταία ημέρα του, αναδημοσιεύουμε  αυτή την φωτογραφία ''εποχής'', που την ''ψηφιοποίησα'' με τη βοήθεια της νέας μου φωτογραφικής. Είναι η αφεντομουτσουνάρα μου πριν καμιά δεκαπενταριά και ίσως κάτι ακόμα χρόνια, στον φιλόξενο αέρα του Ομπλού...

Χέρια αμολητά (που λέγαμε μικροί με τα ποδήλατα..), μαλλί αρκετά πυκνότερο χωρίς κροτάφους.., κράνος το αρχαίο το πλαστικό με τα χιλιάδες συνθήματα γραμμένα επάνω του και με τους πολλαπλούς δείκτες προστασίας... ..

Δεν είχαμε φυσικά οι περισσότεροι vario, GPS (τί είναι αυτό?), VHF (σπανίως της Λέσχης)... ..

Eίχαμε όμως κλάξον ποδηλάτου απαραιτήτως (για να κορνάρουμε όταν διασταυρωνόμαστε...) και κάπου κάπου έπαιρνα και μια κόκα κόλα μαζί... έτσι για να περνάω δίπλα από τους φίλους και να τους κάνω ''Γειά μας!!!!''

Άντε λοιπόν στη υγειά σας...
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, το 2012 να φέρει Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα, Ευτυχία και ακόμη Δουλειά, Δουλειά γιατί από πολλά σπίτια λείπει.... Χρόνια Πολλά, Καλές Πτήσεις και Καλές Προσγειώσεις σε όλους..!!!

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/1/12 13:55

    καλη χρονια βαγγελη . καλες πτησεις με το καινουργιο σου φτερο με υγεια να συνεχισεις να γραφεις αυτα τα ωραια ταξιδιαρικα κειμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύυυυ!!!! Καλή Χρονιά με υγεία και με καλές πτήσεις σε όλο τον ιπτάμενο κόσμο!!!
    Ελπίζω ότι το προσεχές διάστημα θα έχω περισσότερο χρόνο τόσο για πτήσεις όσο και για γράψιμο.. θα το παλέψουμε... Μου έχει λείψει το βουνό πολύ όμως...

    (γράψτε και κανένα όνομα βρε παιδιά , και να μην γνωριζόμαστε δεν πειράζει, θα γνωριστούμε από εδώ για αρχή! από την άλλη όπως θέλετε, δεν πειράζει κι όλας, γι αυτό έχουμε αφήσει ελεύθερο το σχολιασμό στο blog)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/1/12 19:51

    βαγγελη ο πανος ο κουφοντινας ειμαι χρονια πολλα και παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Πάνο..! Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία στην οικογένεια και με το καλό να πάρεις και να χαρείς κι εσύ το καινούργιο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: