Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΑΙΟΛΕΙΑ 2010 - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - *Newsletter από την Fly &Fun

ΑΙΟΛΕΙΑ 2010 - ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
aioleia_2010_logo.jpg
 
Ο διεθνής αγώνας ΑΙΟΛΕΙΑ που πραγματοποιήθηκε στη Δράμα, έφερε στους Αθλητές της GIN διακρίσεις.
Ο Γιάννης Ιωάννου με το Boomerang7, κατέκτησε την τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη του αγώνα, ξεπερνώντας πολύ μεγάλους αθλητές που πρωταγωνιστούν στην διεθνή σκηνή του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτος από όλους τους Έλληνες αθλητές στην κατάταξη του αγώνα. Το Boomerang7  τον βοήθησε να πετάξει έτσι ώστε να πετύχει το στόχο του, και αυτή τη μεγάλη διάκριση. Παρόλο που το είχε παραλάβει πριν λίγες μέρες και δεν είχε πολλές ώρες με αυτό, κατέπληξε με την αγωνιστική του παρουσία.
Συγχαρητήρια Γιάννη.

johnboom.jpg

Οι πρώτες διακρίσεις με τα Boomerang GTO ήρθαν για για τους Καραβίτη Αλέξανδρο και Κατσανδρεαδάκη Γιάννη, με την κατάκτηση της πρώτης και δεύτερης θέσης αντίστοιχα στον αγώνα ΑΙΟΛΕΙΑ της Δράμας, στην κατηγορία των σειριακών πτέρυγων.
Τα Boomerang GTO απέδειξαν για μια ακόμη φορά τα ξεκάθαρα προτερήματα τους έναντι των άλλων σειριακών αλεξιπτώτων πλαγιάς κατά τη διάρκεια του αγώνα,σε δύο τεχνικά τασκ που έγιναν στις 17 και 19 Ιουνίου, αφήνοντας μάλιστα και πολλά αγωνιστικά αλεξίπτωτα πίσω τους . Τα GTO κατέπληξαν με τις επιδόσεις τους, παρόλο που η μέρα δεν έδινε ύψος, και τα θερμικά στενά και ασθενικά, αυτά με τις απίστευτες επιδόσεις τους στο θερμικάρισμα βοήθησαν τους δύο πιλότους να διακριθούν  και να κατακτήσουν τις δύο πρώτες θέσεις.
Συγχαρητήρια Αλεξ και Γιάννη
Τα αποτελέσματα : Πατήστε ΕΔΩ
Βίντεο από την απονομή της κατηγορίας σειριακών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: