Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Ξεκίνησε πάλι ο Πετράν για το Project X - PELOPONNESE !! Update 3

Πέταξε σήμερα Παρασκευή από τον Ομπλό μέχρι περίπου το χωριό Μπόσι των Καλαβρύτων και τώρα έχει περπατήσει μια πολύ μεγάλη απόσταση, αυτή τη στιγμή (Παρασκευή 10:30 βράδυ) ανεβαίνει στην Βελιά από την πλευρά των Καλαβρύτων, όπου από ότι φαίνεται θα περάσει το βράδυ.

Ο Πέτρος έχει ξεκινήσει ''ανεπίσημα''. Άλλωστε το είχε πει ότι δεν θα δημοσιοποιήσει το ξεκίνημά του, οπότε ας το δούμε σαν την σημερινή προσπάθεια ενός φίλου και να του ευχηθούμε τα καλύτερα για την συνέχεια..

Μπορείτε να δείτε την προσπάθειά του live στο :
http://www.livetrack24.com/live_show_track.php?user=petran&2d=0

Λογικά αύριο Σάββατο ο Πέτρος θα απογειωθεί από την γνώριμη απογείωση της Βελιάς πάνω από τα Καλάβρυτα  και θα επιχειρήσει μια μεγάλη εναέρια διάσχιση της Πελοπονήσσου προς νότο.
Ας του ευχηθούμε καλή επιτυχία και φυσικά θα παρακολουθούμε ζωντανά την προσπάθειά του στο Leonardo Live!

Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Project καθώς επίσης και λεπτομέρειες για το ιστορικό της προηγούμενης προσπάθειας του Πέτρου για διάσχιση της Πελοπονήσσου από το ένα άκρο ως το άλλο πετώντας και περπατώντας, η οποία σταμάτησε λόγω πολύ κακών καιρικών συνθηκών στο όρος Μαίναλο :

Project X - PELOPONNESE - Διάσχιση Πελοπονήσσου - Μια Τιτανομαχία..!

-------------------------------------------------------------
UPDATE 1: Σάββατο 10:20 Ο Πέτρος ξεκίνησε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου για το δύσκολο ανέβασμα στην απότομη βορειοδυτική πλευρά της Βελιάς και τώρα φτάνει στις κεραίες όπου είναι και η απογείωση.
Eλπίζω οι συνθήκες στην περιοχή να είναι καλές, έχει μια ολόκληρη θερμική μεγάλη ημέρα μπροστά του για να διασχίσει μια πολύ μεγάλη απόσταση πετώντας στην πορεία του προς το νότο.
UPDATE 2: Ώρα 12:25 Μόλις απογειώθηκε ο Πετράν από τη Βελιά.
Καλή και μακρινή πτήση!
Δείτε τον στο live:
http://www.livetrack24.com/live_show_track.php?user=petran&2d=0
---------------------
 UPDATE 3:O καιρός πτητικά στην Βελιά δεν αποδείχθηκε καθόλου καλός για μακρινή πτήση. Μη έχοντας το lead in από μια μακρινή διάσχιση την πρώτη ή δεύτερη ημέρα ο Πέτρος αποφάσισε ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή κι έτσι επέστρεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: