Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Πετώντας πάνω από τον υγροβιότοπο της Στροφυλιάς. Άλλη μια καταπληκτική παραμοτεράδικη πτήση αποτυπωμένη στον φακό του Χάρη..

Μερικές καταπληκτικές φωτογραφίες αναδημοσιεύουμε σήμερα από μια παραμοτεράδικη πτήση του Χάρη Χριστόπουλου σε μια υπέροχη περιοχή.
Πρόκειται για τον υγροβιότοπο της Στροφυλιάς ο οποίος βρίσκεται κοντά στο ακρωτήριο του Αράξου στα σύνορα των νομών Αχαίας και Ηλείας.


Το ''σύμπλεγμα'' αν μπορούμε να το ονομάσουμε έτσι, του υγροβιότοπου περιλαμβάνει τη λίμνη του Πρόκοπου, το δάσος κουκουναριάς, την παραλία της Καλογριάς, την απομονωμένη παραλία Δελφίνι, αλλά και την παραλία στο Γιαννισκάρι η οποία ''πετιέται'' και με αλεξίπτωτο πλαγιάς όταν έχει καθαρό δυτικό ή νοτιοδυτικό άνεμο.
Η λίμνη του Πρόκοπου η οποία βρίσκεται επάνω από το δάσος της Καλογριάς  ενώνεται με την θάλασσα με ένα αρκετά μεγάλο και πλεύσιμο με κανό στο μεγαλύτερο μέρος του κανάλι (δοκιμασμένο πολλές καθαροδευτέρες τα παλαιότερα χρόνια, από την Λέσχη της Πάτρας, όταν ο Ομπλός δεν πέταγε λόγω χαρταετών).


Κάθε μία από αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες που θα δείτε σήμερα προέρχεται από τον καταξιωμένο αν μη τι άλλο φακό του Χάρη Χριστόπουλου, τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την άδεια αναδημοσίευσης των εναέριων φωτογραφιών του. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη παραμοτεράδικη πτήση που έλαβε χώρα τις τελευταίες ημέρες του Μαίου που μόλις έφυγε.
Πηγή των φωτογραφιών είναι το φόρουμ του www.paramotor.gr

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στην σελίδα που ακολουθεί..
Κλικάρετε για να τις μεγαλώσετε..

click to enlarge









Ευχαριστούμε πολύ τον Χάρη Χριστόπουλο και το www.paramotor.gr/forum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: