Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τα ελικόπτερα της Πυροσβεστικής δεν πετάνε, αλλά μεταφέρονται πάνω σε νταλίκα

Εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, στις 17 Ιουνίου, στις 12:45 στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα και στο ύψος της εξόδου προς Λ. Πεντέλης, εθεάθει να μεταφέρεται επί νταλίκας ένα κόκκινο Super Puma με λευκό διάκοσμο και την Ελληνική Σημαία στο κάθετο σταθερό.

Πρόκειται για τό ένα από τα Ε/Π Πυροσβεστικής (Eurocopter AS.321L1 cn 2593_SX-HFF) το πρώτο εκ των δύο το οποίο μεταφέρθηκε από το Ελ. Βενιζέλος στη Πάχη Μεγάρων και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας ICSS, η οποία μέχρι πρότινος λειτουργούσε ως αντιπρόσωπος της εταιρίας Ericsson στην Ελλάδα, και κατόπιν διαγωνισμού ανέλαβε τη συντήριση των συγκεκριμένων Ε/Π. Στις 18 Ιουνίου ήταν προγραμματιζόμενη η μεταφορά και του έταιρου (Eurocopter AS.321L1 cn 2605_SX-HFG).

Το ελικόπτερο ξεθωριάστηκε, διότι όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, όταν το ελικόπτερο λειτουργούσε, στο πλύσιμό του και λόγω άγνοιας, χρησιμοποιήθηκε ένα πολύ δυνατό σαπούνι, με το οποίο περιελούστηκε το ελικόπτερο, το οποίο ήταν πυρωμένο από τον ήλιο. Αρχίζοντας λοιπόν ο υπεύθυνος από ένα σημείο και μέχρι να κάνει τη γύρα του ελικοπτέρου, το υγρό κατέστρεψε το χρώμα. Το ελικόπτερο έπρεπε να πλυθεί τμηματικά.

Η εταιρία ICSS, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής», ζητούσε από το ελληνικό Δημόσιο 1,25 εκατ. ευρώ περισσότερα από την Air Crane, για τις ίδιες υπηρεσίες ενοικίασης ελικοπτέρων πυρόσβεσης τύπου Sicorsky. Στην υπόθεση εξελίσσεται εισαγγελική έρευνα.
-------------------
Πηγή : fox2e-mag.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: