Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

4ο Φεστιβάλ Αλεξιπτώτου Πλαγιάς 2-4/7/10 - Από την Αερολέσχη Φωκίδας


Η Αερολέσχη Φωκίδας και Στερεάς Ελλάδας Α.ΦΩ.ΣΤ.ΕΛ συνδιοργανώνει με την Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση αλλά και την βοήθεια του Δήμου Άμφισσας και φέτος το 4ο φεστιβάλ που τείνει πια να γίνει θεσμός για την πόλη της Άμφισσας και την Φωκίδα.

Το φεστιβάλ ξεκινάει την Παρασκευή 2/7/10 με ελεύθερη πτήση στις 11.00 πμ από την χαρισματική περιοχή τής Αγ.Τριάδας 7 χλμ από την Αγ. Ευθυμία.
Το ίδιο βράδυ στις 10.00μμ θα γίνει ρεμπέτικη βραδιά στο χωριό της Αγ. Ευθυμίας με 6μελές συγκρότημα από την Πάτρα.
Την επόμενη μέρα 3/7 στις 9.00 πμ οι πιλότοι θα συγκεντρωθούν στο ΒΙ.ΠΑ όπου θα εγγραφούν όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στον φιλικό αγώνα προσγείωσης ακριβείας.

Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν με συνοδεία μουσικής τον αγώνα-παιχνίδι από κοντά και τις προσπάθειες των διαγωνιζόμενων να πατήσουν στο κέντρο των ομόκεντρων κύκλων.
Επίσης όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την εμπειρία της πτήσης με διπλό αλεξίπτωτο θα μπορούν δηλώσουν την επιθυμία τους εγγραφόμενοι στη λίστα που θα υπάρχει στο χώρο προσγείωσης του ΒΙ.ΠΑ.
Το ίδιο βράδυ στο καφέ Caso στις 10.30 μμ αφού δοθούν τα βραβεία στους 3 πρώτους νικητές θα ακολουθήσει συναυλία Rock,soul & funky μουσικής από το συγκρότημα Plastic People.
Στις 4/7 στις 11.00πμ οι πιλότοι θα πάνε για ελεύθερη πτήση αποστάσεως από την Γκιώνα στην Αγ. Τριάδα με σκοπό να προσγειωθούν στην Μαρίνα της Ιτέας, μια διαδρομή που θα μείνει αξέχαστη σε όσους προσπαθήσουν και την επιτύχουν.
 ---------------------------------
Πηγή: fokidasky.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: