Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ - του Απόστολου Μαυροθαλασσίτη ... UPDATE

 UPDATE
Τώρα μπορείτε να διαβάσετε και το παράρτημα του βιβλίου στην σελίδα : www.friendfrommexico.com/gr
------------------------------------------

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας για το βιβλίο, ο Απόστολος μας άφησε ένα μύνημα με την νέα σελίδα που αφορά το βιβλίο και που τώρα είναι στα Ελληνικά.
Την αναδημοσιεύουμε γιατί αν μη τι άλλο ενδιαφέρει πολλούς.
Επίσης στην νέα σελίδα μπορείτε να βρείτε στοιχεία επικοινωνίας καθώς και την σχετική σελίδα του facebook που αφορά το βιβλίο και που αναρτώνται όλα τα νέα σχετικά με αυτό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γεια σας, το όνομά μου είναι Απόστολος Μαυροθαλασσίτης, και ξαναγεννήθηκα στις 6 Φεβρουαρίου 2009 σε μία κλινική στο Μεξικό.
Αυτές είναι οι κάπως έντονες αναμνήσεις από τον πρώτο ενάμιση μήνα της ζωής μου.
Την τελευταία ημέρα των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς το 2009 στο Μεξικό όπου συμμετείχε ο συγγραφέας σαν μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, ένας Άγγλος πιλότος έπεσε επάνω του στα 3,000 μέτρα και του έσκισε το αλεξίπτωτο. Τα δύο τρίτα του βιβλίου περιγράφουν τις έντονες καταστάσεις που ζούσε όταν οι υπόλοιποι νόμιζαν ότι ήταν σε καταστολή, και το υπόλοιπο τα σημαντικά γεγονότα έως τον επαναπατρισμό του στην Ελλάδα.
256 σελίδες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς ήταν η αγάπη του Απόστολου για πάνω από 20 χρόνια. Είναι τέσσερις φορές πρωταθλητής Ελλάδος, και συμμετείχε σε διάφορους διεθνείς αγώνες σαν μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας.
Ο τελευταίος αγώνας και η τελευταία του πτήση ήταν το 2009 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στο Μεξικό, όπου μετά από εναέρια σύγκρουση με συναθλητή του, νοσηλεύτηκε για ενάμιση μήνα στην μονάδα εντατικής θεραπείας, και επέζησε πέρα από κάθε πιθανότητα. Δεν μπορεί πια να χρησιμοποιήσει τα πόδια του και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.
-------------------------------
Πολλά νέα για το βιβλίο στην σχετική σελίδα του facebook:
Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ on Facebook

Πηγή - Επικοινωνία: 

Και πάλι καλή επιτυχία Απόστολε..!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: