Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Προσκοπική σχολή αλεξιπτώτου πλαγιάς στο Ανεμοδρόμιο Παναγίτσα της Έδεσσας..



 
Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 6η Προσκοπική Σχολή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (parapente) στις εγκαταστάσεις του Ανεμοπορικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος της Αερολέσχης Έδεσσας στην Παναγίτσα...


...Οι εκπαιδευόμενοι από κάθε σημείο της Ελλάδος στην 4ήμερη εκπαίδευσή έμαθαν να πετάνε με αλεξίπτωτο πλαγιάς (parapente) και εκπαιδεύτηκαν στην ασφάλεια των αλμάτων και στην τεχνική του αλεξιπτώτου πλαγιά και του ανεμοπτερισμού. 

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Ν. Πέλλας θα συνεχίσει να φιλοξενεί σχολές και εκπαιδευτικές συγκεντρώσεις ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσκοποι από όλη την Ελλάδα να έχουν την πιο άρτια εκπαίδευση και παράλληλα να γνωρίζουν τις ομορφιές καθέ σημείου του Νομού μας. 


Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε χορηγούς που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της κατασκήνωσης και των δράσεων της Π.Ε. Πέλλας. Την Επιχείρηση Νούσιας Σταύρος & Σία Ο.Ε και τον Γιάννη Σιώρη καθώς και τους κ. Λάζαρο Δαλκαλίτση και κ. Ευάγγελο Πετσίβα. 


Πηγή: http://karatzova.blogspot.com

Σημείωση Paragliding And Aviation:
1) Στην πρώτη φωτο διακρίνονται οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα να ποζάρουν κάτω από έναν παλαίμαχο της Πολέμικής Αεροπορίας. Πρόκειται για ένα μαχητικό αεροσκάφος TF-104G Starfighter που επιχειρούσε παλαιότερα από την 116 ΠΜ του Αράξου ενώ τώρα βρίσκεται σε έκθεση στο ανεμοδρόμιο της Παναγίτσας στην Έδεσσα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: