Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταία Πτήση της Χρονιάς στον Ομπλό.. Φωτογραφίες!




Η τελευταία πτήση της χρονιάς 2011 ήταν για μένα σήμερα στον Ομπλό και την περίμενα πως και πως, τόσο γιατί το δύσκολο πρόγραμμα των τελευταίων μηνών έχει αρχίσει πλέον και χαλαρώνει αισθητά, οπότε έχω περισσότερο χρόνο για πτήση, όσο και γιατί ήθελα να δοκιμάσω τα ''καινούργια'' μου (πλην βέβαια μεταχειρισμένα) φτερά μου, το Αddict 2 της Ozone που απέκτησα πριν ενάμισυ μήνα περίπου και μέχρι τώρα του είχα κάνει μόνο μια βιαστική δεκάλεπτη τσουλήθρα.

Και σήμερα βέβαια η τσουλήθρα ήταν περίπου 15 άντε βαριά 20 λεπτά αφού ο καιρος ήταν τζούφιος και η μέρα μικρή ακόμα για να γεννήσει δυνατά θερμικά, αλλά ήταν τόση η χαρά μου που βρέθηκα και πάλι στο βουνό παρέα με φίλους σε μια κατά τα άλλα λαμπρή ηλιόλουστη ημέρα του χειμώνα.

Άντε με το καλό να πάρουν όλα τα παιδιά τα καινούργια τους φτερά στα χέρια τους, πολλές παραγγελίες μαθαίνω έχουν πέσει τόσο σε καινούργια όσο και -περισσότερο- σε πολύ καλά μεταχειρισμένα αλεξίπτωτα.
Είναι χειμώνας, είναι ο καιρός που μαθαίνουμε τα καινούργια φτερά μας, είναι ο καιρός που τα δοκιμάζουμε, ώστε να μπορούμε να βγούμε με ασφάλεια στον αέρα και στα δυνατά θερμικά της άνοιξης σε λίγο καιρό.

Δείτε όλες τις φωτό από την σημερινή ημέρα στον Ομπλό:
Update: Βίντεο από τον Κώστα Κάτσακα στο τέλος της ανάρτησης

Το νέο μου Ozone Αddict 2

Ακολουθεί βίντεο από τον καλό μας φίλο Κώστα Κάτσακα : http://kphotolife.blogspot.com:

2 σχόλια:

  1. Αυτή η αργή κίνηση στο βιντεάκι,είναι όλα τα λεφτά! Άντε και του χρόνου με υγεία πιο ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά και καλές πτήσεις και σε σένα Παύλε. Πάντα ψηλά και πάντα με ασφάλεια για όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: