Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σαν τα κουνούπια πέφτουν τα ελικόπτερα Cobra στα Top Gear όλου του κόσμου!



UPDATE: Όπως μας ενημερώνουν οι φίλοι μας από το Aniationlive πρόκειται για το ίδιο περσινό περιστατικό. Το ψάξαμε πιο πολύ και μάλλον έχετε δίκιο παιδιά, απλώς είναι καινούργιες σκηνές από το περσινό ατύχημα. Έγινε στην έρημο της Αριζόνα το περιστατικό αλλά γυριζόταν για λογαριασμό του Top Gear - Korea. Μας μπέρδεψε τελικά κι εμάς ότι το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε από το Top Gear στο Υou Tube μόλις προχθες 13 Φεβρουαρίου 2013.. Πολλές ευχαριστίες!!!! 

Αρχική Ανάρτηση:
Περιδιαβαίνοντας χθες το διαδίκτυο πέσαμε αρκετές φορές πάνω στην είδηση ότι έπεσε το ελικόπτερο Cobra που έκανε ''κόντρες'' στα γυρίσματα του ΤOP GEAR.
Παλιά είδηση σκεφτήκαμε που την αναμασάνε τώρα πάλι, αλλά... αφού την είδαμε και την ξαναείδαμε μπροστά μας είπαμε να ρίξουμε μια ματιά και.. ω του θαύματος!
 Και δεύτερο Cobra έπεσε κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων του TOP GEAR. Στη Νότιο Κορέα αυτή τη φορά, ενώ την προηγούμενη ήταν στις ΗΠΑ.
  • Και τις δύο φορές έπεσε on camera!
  • Και τις δύο φορές ο χειριστής δεν έπαθε τίποτα!
Τα ελικόπτερα αυτά είναι πολιτικού νηολογίου και έχουν αγοραστεί πιθανότατα από τα παροπλισθέντα, κάτι που συνηθίζεται στην Αμερική.
Δείτε εδώ το βίντεο με την πρόσφατη πτώση και στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την παλιότερη ανάρτησή μας με την προηγούμενη:

Helicopter Crash Caught On Camera - Top Gear Korea - Top Gear



 Και η περυσινή μας ανάρτηση:

Viper VS Cobra! - και η συντριβή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Top Gear USA!

2 σχόλια:

  1. DRF είναι το ίδιο περισταστικό, (ξεγελά η κάμερα) στο ρεπορτάζ του CNN αναφέρει ότι η συντριβή έγινε στα γυρίσματα για την Κορεάτικη έκδοση του Top Gear http://www.youtube.com/watch?v=r_G-OP-bXXQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έψαξα πιο πολύ και μάλλον έχετε δίκιο παιδιά, απλώς είναι καινούργιες σκηνές από το περσινό ατύχημα. Με μπέρδεψε ότι το συγκεκριμένο βίντεο δημοσιεύτηκε από το Top Gear στο Υou Tube μόλις προχθες 13 Φεβρουαρίου 2013..
    Πολλές ευχαριστίες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: