Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Περιφερειακός Αγώνας (FAI cat.2) 26-27 Μαΐου από τον Αεραθλητικό Όμιλο Κιθαιρώνα

 Από την ιστοσελίδα του ΑΟΚ αναδημοσιεύουμε:

O ΑOK , με έγκριση της ΕΛ.Α.Ο. διοργανώνει περιφρειακό αγώνα Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς για το 2012, και προσκαλεί όλα τα σωματεία να λάβουν μέρος σε αυτόν. Ο αγώνας αυτός προσμετρά στην αθλητική αξιολόγηση των σωματείων. Ο αγώνας θα διαρκέσει από 26 Μαΐου εώς και 27 Μαΐου. Στο τέλος του αγώνα θα γίνει απονομή κυπέλλων στους νικητές.
Στον αγώνα αυτό, σύμφωνα με την απόφαση της ΕΑΠ η χρήση του Leonardo Live είναι υποχρεωτική. Οι πιλότοι που χρειάζονται βοήθεια για την λειτουργία του Leonardo Live στο κινητό τους μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ΑΟΚ για την εξυπηρέτηση τους πριν τον αγώνα.

Ο αγώνας έχει χαρακτηρισθεί FAI cat.2 και θα συμπεριληφθεί στο σχετικό ημερολόγιο της FAI.
Παρακαλούμε δείτε το ενημερωτικό δελτίο σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής και συμπληρώστε εγκαίρως τη φόρμα εγγραφής. Τα σωματεία πρέπει να συμπληρώσουν και την συγκεντρωτική αίτηση για τους αθλητές τους που θα συμμετέχουν.

Στη συμμετοχή περιλαμβάνονται, μεταφορές, περισυλλογή, πρόχειρο γεύμα, πακέτο αθλητή (χάρτες, μπλουζάκι κτλ.).
Οι πιλότοι που θέλoυν να πετάξουν εκτός αγώνα θα μπορούν έχουν όλες τις παροχές των συμμετεχόντων (μεταφορές, περισυλλογή, πρόχειρο γεύμα, κτλ), με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους στη Γραμματεία.
Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ασφαλισμένοι για αστική ευθύνη πριν τον αγώνα είτε ατομικά είτε μέσω των σωματείων τους. Η ομάδική ασφάλεια που παρέχει η ΕΛΑΟ γίνεται μόνο μέσω σωματείων. Στον αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης.
----------------------------
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα 60ευρώ.
 Για όσους πληρώσουν εώς 15 Μαΐου ισχύει έκπτωση 50% (30 ευρώ).
Περισσότερες πληροφορίες  στο: http://www.aokitheron.gr που είναι και η πηγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: