Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Συμμετοχή της PPG HELLAS και της DAEDALUS PROPELLERS στην Διεθνή Έκθεση BASSE-HAM MONDIAL PARAMOTEUR 2012 που θα γίνει στη Γαλλία. Δηλώστε συμμετοχή στο ταξίδι!

 Πολύ καλή κίνηση από δύο εταιρίες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι και θαύματα κάνουν με όσα καταπιάνονται και το μεράκι αν μη τι άλλο περισσεύει, την PPG HELLAS και την DAEDALUS PROPELLERS!
* Αναδημοσιεύουμε την ενημερωτική ανάρτηση του καλού μας φίλου Άρη Κολιάκου στο φόρουμ του http://www.paramoter.gr:

Η μεγαλύτερη συνάντηση παραμοτέρ στον κόσμο

22-23-24 Ιούνιου 2012 Basse-Ham Γαλλία
500 πιλότοι από περισσότερες από 30 χώρες,
70 επαγγελματίες εκθέτες,
20 000 επισκέπτες,
Παγκόσμιο ρεκόρ παραμοτέρ στον αέρα την ίδια στιγμή,
Αεροβατικά από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο και πολλά άλλα.

Για πρώτη φορά θα συμμετέχουν και οι ελληνικές επιχειρήσεις PPG HELLAS και DAEDALUS PROPELLERS που όλοι εσείς φέρατε στην πρώτη θέση τις ελληνικής αγοράς.

Η PPG HELLAS σε συνεργασία με τον γνωστό πιλότο και ιδιοκτήτη ταξιδιωτικού γραφείου κ. Γ. Ανδρέου διοργανώνει το 7ημερο ταξίδι για την Γαλλία για 15 – 20 πιλότους με πούλμαν.
Το κόστος συμμετοχής είναι μόνο 300 ευρώ . Μπορείτε να πάρετε μαζί σας μια σκηνούλα το παραμοτέρ και το αλεξίπτωτο. Τουαλέτες και ντους διαθέτει η διοργάνωση.

Ακόμα και αν είσαι ένας μελλοντικός πιλότος, πιλότος, εκπαιδευτής, κατασκευαστής ή απλά ένα αθλητής φάν της αεροναυπηγικής δήλωσε τώρα
Συμμετοχή στην Παγκόσμια Συνάντηση Paramotor 2012!

Πάρτε μια γευση απο το 2010



Για την καλύτερη ενημέρωσή σας παραθέτουμε και το post του κ. Γιώργου Ανδρέου αμέσως μετά από αυτό του Άρη Κολιάκου στο φόρουμ του http://www.paramoter.gr:

''Ο ΑΡΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ''ΞΕΝΟΔΟΧΟ''.  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΡΙΤΗ 19/6 ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΦΙΞΗ ΤΡΙΤΗ 26/6 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΣΥΝΟΛΟ 8ΜΕΡΕΣ.
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 6947814830. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΑΦΟΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.  (ΕΑΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΛΑΡΙΜΠΑ ΕΡΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΛΛΑΜΠΑΧΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΛΟΥΒΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ,ΚΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 300ΚΜ).

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ''
-----------------------------------
Πηγή:  http://www.paramoter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: