Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

2.RED BULL FLUGTAG - Ζητούνται Επίδοξοι Πιλότοι για την πιο Ασυνήθιστη Ημέρα Πτήσης!

Η διοργανωτική ομάδα του www.redbullflugtag.gr μας έστειλε το παρακάτω άρθρο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το 2.RED BULL FLUGTAG και με χαρά το αναδημοσιεύουμε!


                ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ
                           ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗΣ!
 
 Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου Δήλωσης Συμμετοχής!!

Μέχρι τις 17 Απριλίου, επίδοξοι πιλότοι με τις ομάδες τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και ένα σχέδιο της κατασκευής τους, για να πάρουν μέρος στον πιο απίθανο διαγωνισμό αυτοσχέδιων πτήσεων, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Αθήνα! Αγνοώντας τους νόμους της βαρύτητας, θα πάρουν φόρα με τις ιπτάμενες μηχανές τους, και θα ανοίξουν τα φτερά τους με τελικό προορισμό το γαλάζιο ορίζοντα ή... τον πάτο της θάλασσας!
Το Red Bull Flugtag, επιστρέφει!


2. RED BULL FLUGTAG.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ
 ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗΣ!

Ερασιτέχνες «πιλότοι» καλούνται να κατασκευάσουν αυτοσχέδιες μηχανές, βάζοντας φτερά στη φαντασία τους! Αγνοώντας τους νόμους της βαρύτητας, θα πάρουν φόρα με τις ιπτάμενες μηχανές τους από τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο απογείωσης 30 μέτρων και θα ανοίξουν τα φτερά τους με τελικό προορισμό το γαλάζιο ορίζοντα ή... τον πάτο της θάλασσας! Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, μετά από την επιτυχημένη του πορεία ανά τον κόσμο και την ανατρεπτική του στάση στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά το 2005!

Μέχρι τις 17 Απριλίου, επίδοξοι πιλότοι με τις ομάδες τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, καλούνται να υποβάλλουν στις «Υπηρεσίες Εδάφους» του Red Bull Flugtag την αίτησή τους και ένα σχέδιο της κατασκευής τους, η οποία θα πρέπει να πετάει αποκλειστικά και μόνο χάρη σε χειροκίνητη ώθηση. Το κατασκευασμένο όχημα των συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 200 κιλά σε βάρος και κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στην εκδήλωση μπορεί να αποτελείται μέχρι και από τέσσερα συνολικά άτομα. 

Απόσταση Πτήσης - Δημιουργικότητα - Σκηνική Παρουσία: αυτά μόνο μετράνε στην Ημέρα Πτήσης! Όποιος έχει εφευρετικό πνεύμα και αρκετό θάρρος, μπορεί να γίνει ένας από τους τολμηρούς «πιλότους» που θα πάρουν φόρα από τη ράμπα του Red Bull Flugtag, θα πετάξουν πάνω από τη θάλασσα του Φαλήρου και στη συνέχεια θα βουτήξουν θεαματικά στα νερά του.

Ξύπνησε μέσα σας το ανήσυχο πνεύμα του Ικάρου; Η φαντασία σας καλπάζει ήδη σε πρωτότυπες ιπτάμενες κατασκευές και επιδέξιες πτήσεις; Αν ναι, μοιραστείτε τις ιδέες σας μαζί μας μέχρι τις 17 Απριλίου, 2012.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αίτησης αλλά και για κάθε απορία, απευθυνθείτε στο www.redbullflugtag.gr, ή στο 210 94 90 999 και χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο στο 800 11 RED BULL (800 11 733 28 55). 
-------------------------------
 Ευχαριστούμε το www.redbullflugtag.gr που μας το έστειλε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: