Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Σαντομέρι - Παιχνίδι με τα σύννεφα !!! Σάββατο 17/3/2012

Παιχνίδι με τα σύννεφα είχαμε το Σάββατο που μας πέρασε στο πάντα φιλόξενο και πανέμορφο Σαντομέρι Αχαίας. Αν και το πρόγραμμα για το Σάββατο έλεγε εξόρμηση στο Καλέντζι, ο Ερύμανθος ήταν φορτωμένος με σύννεφα και κλειστός σε πολύ χαμηλό ύψος κι έτσι λοξοδρομήσαμε από τον αρχικό σχεδιασμό.
Στο Σαντομέρι είχαμε επίσης συννεφάκια που δούλευαν μια χαρά και ώρες ώρες ήθελε αρκετή προσπάθεια για να μην μπεις και να μείνεις στις αχνούρες.
Τα σύννεφα ξεκινούσαν στο ύψος της βουνοκορφής στα 1000 περίπου μέτρα και εκτείνονταν σε όλο το μήκος της αλλά και έξω στην κοιλάδα δίνοντάς μας δυνατότητα για ωραίες βόλτες μέχρι την απέναντι περίπου πλαγιά.

 Ήταν μία υπέροχη πτητικά ημέρα και από τους παραπάνω από 15 νοματαίους που βρεθήκαμε εκεί το Σάββατο κανείς δεν έμεινε παραπονούμενος.
Στα παραλειπόμενα να μην ξεχάσω να αναφέρω τον φίλο μας τον Μάριο που ξαναπέταξε μετά από δύο περίπου χρόνια αποχής.
Με την ευκαιρία θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα σχετικά καινούργια παιδιά της Λέσχης τα οποία πετάνε περίφημα αλλά συνετά και παρόλο που η ημέρα είχε τις απαιτήσεις της δεν μας απασχόλησαν αρνητικά ούτε μία στιγμή. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την επόμενη ακριβώς ημέρα που πετάξαμε στους Δελφούς - Άμφισσα.
Και βέβαια δεν σταματάμε να είμαστε ομάδα, βοηθάμε και προσέχουμε ο ένας τον άλλον, η ασφάλεια είναι πάνω από όλα πάντα, πολλά μπράβο σε όλους!!!



Δημοσιεύω εδώ μερικές φωτογραφίες από την ημέρα αλλά για να μην βαρύνει η σελίδα κι έχουμε παρατράγουδα, ολόκληρο το σετ μπορείτε να το δείτε στο σχετικό άλμπουμ στην σελίδα μου στο facebook:

Σαντομέρι - Παιχνίδι με τα σύννεφα !!! 17/3/2012

Επίσης ιδιαίτερα όμορφες και εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο καλός μας φίλος Δημήτρης Κωνσταντάρας:

Σαντομέρι 17-3-2012

Enjoy!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: