Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ομπλού.., είναι δίπλα μας!

Μερικές φωτογραφίες από την χθεσινή ημέρα, Τετάρτη 14/3/2012, στον Ομπλό. Αρχικά έλεγα ότι δεν θα προλάβαινα να πετάξω και λέω δεν πειράζει... τελείωσα στη δουλειά λίγο αργότερα το μεσημέρι, πήγα στο σπίτι, διάβασα ένα παραμύθι και κοίμησα την κόρη μου... ..



... 3:10 η ώρα...
έχω δυό ώρες περίπου... λες να κρατάει... μία σκέψη μου περνούσε από το μυαλό... 3:20 φόρτωνα το αλεξίπτωτο... 3:50 ήμουνα στην απογείωση... 4:00 στον αέρα...  4:20 top landing και πάλι στη απογείωση, κοντά στο αυτοκίνητο... 4:40 είχα μαζέψει... 5:10 έπινα ένα γρήγορο καφεδάκι σε πλαστικό μαζί με τον Γιάσερ στο καφέ... 5:30 έπαιρνα τη Βάσω τη γυναίκα μου από τα ΚΤΕΛ.
 Πολύ μικρή η τζούρα αλλά δεν έμεινα με το παράπονο, τα κατάφερα και πήρα για λίγο έστω μέρος στο ανοιξιάτικο εναέριο πάρτυ που είχε στηθεί χθες το μεσημέρι στον Ομπλό, με λίγο ανησυχία μήπως δεν το καταφέρω το top landing, ή μην πατώσω... Αυτό είναι όμως το μεγαλείο του Ομπλού.., είναι δίπλα μας!

Ενδιάμεσα σε όλα αυτά τράβηξα και κάμποσες φωτογραφίες από όσα παιδιά πρόλαβα τις οποίες μπορείτε να τις δείτε όλες και να τις παίρνετε (δεξί κλικ, επιλογή large και αποθήκευση ως) απευθείας από το σχετικό άλμπουμ στο Flickr:

Omplos - 14/3/2012



2 σχόλια:

  1. Giannis Bakatsias15/3/12 19:06

    Vagelh se euxaristw gia tis foto einai super!!! Bak..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι καλά Γιάννη, στις χρώσταγα πολύ καιρό και χθες που σε βρήκα σε έβαλα σημάδι:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: