Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εξετάσεις Αλεξιπτώτου Πλαγιάς- Κιθαιρώνας 7-8/4/2012

 *Αναδημοσιεύουμε από την σελίδα της Επιτροπής:http://eap.elao.gr/

Αγαπητοί κύριοιarticles
Μετά από αίτηση του Αεραθλητικού Ομίλου Κιθαιρώνα για την διοργάνωση εξεταστικής περιόδου για έκδοση αδειών ικανότητας πιλότου, η Επιτροπή Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, εκτιμώντας τις ανάγκες για έκδοση αδειών που προέκυψαν, εγκρίνει την ανάληψη και διεξαγωγή εξετάσεων στο παραπάνω αεραθλητικό σωματείο.
Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στη περιοχή του Κιθαιρώνα του  στις 7-8 Απριλίου 2012. Το πρόγραμμα διεξαγωγής των εξετάσεων θα έχει ως εξής:
09:00 Γραπτές εξετάσεις
11:00 Προφορικές εξετάσεις
14:00 Πρακτικές εξετάσεις

Το παραπάνω πρόγραμμα δύναται να τροποποιηθεί στις ανάγκες των εξετάσεων με ευθύνη του παρατηρητή της ΕΑΠ.

Καλούνται τα σωματεία να συμπληρώσουν και να αποστείλουν αντίγραφο της κάρτας εκπαιδευομένου πιλότου ή της Βεβαίωσης Ολοκλήρωσης Βασικής Εκπαίδευσης για υποψηφίους επιπέδου ΠΛ. Επίσης για όλους τους υποψηφίους πιλότους (ανεξαρτήτως επιπέδου) θα πρέπει να συμπληρωθεί ατομικά για τον καθένα η αντίστοιχη αίτηση συμμετοχής . Όλα τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να σταλούν μέχρι 2/4/12 στο email της ΕΑΠ em Καλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν τακτοποιήσει τα περί ασφάλισης (αστική ευθύνη) πριν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις (μέσω του σωματείου τους ή ατομικά). Κατά την εξεταστική δεν θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής ασφάλιστικής κάλυψης. Όσοι ασφαλιστούν ατομικά θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση.
Σε περίπτωση υπερκάλυψης του μέγιστου αριθμού των υποψηφίων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Επίσης 3 ημέρες νωρίτερα (Πέμπτη) της εξεταστικής θα γίνει πρόγνωση του καιρού και σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλεψη για κακές καιρικές συνθήκες η εξεταστική θα αναβληθεί.
Εφιστούμε την προσοχή όλων σας να ενημερωθείτε εγκαίρως με επιστολή μας ή από την ιστοσελίδα της ΕΑΠ σε περίπτωση αναβολής.
-----------------------------
Πηγή: http://eap.elao.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: