Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Kλείστε πρώτη θέση στα σύννεφα.. με τον Δημήτρη ''Τσουλούφη'' και την Dream Paragliding!

Στον αέρα του διαδικτύου είναι από σήμερα η ιστοσελίδα του καλού μας φίλου και ενός από τους καλύτερους πιλότους στην Ελλάδα, του Δημήτρη ''Τσουλούφη'' Παπαδόγιαννη που έχει το ονειρικό όνομα ''Dream Paragliding''.

Πολλές φορές στα χρόνια που πετάω με έχουν ρωτήσει με ποιον πιλότο θα ένιωθα ασφάλεια να πετάξει με διθέσιο -σαν επιβάτης- ένας πολύ δικός μου άνθρωπος.
Με πολύ λίγους πιλότους διθέσιου νομίζω ότι μπορεί να την αισθανθεί κανείς αυτή τη σιγουριά. Να απογειώσης το αλεξίπτωτο συγχρονίζοντάς το με τον έχοντα μια σχετική άγνοια επιβάτη και ταυτόγχρονα με την ριπή του ανέμου που θα έρθει, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα. Ειδικά όταν αυτό γίνεται σε απαιτητικούς καιρούς (όχι απαγορευτικούς) και σε απαιτητικούς χώρους απογείωσης αλλά και προσγείωσης.
 Και είναι μεγάλο πράγμα να κατεβαίνει ένας επιβάτης όχι μόνο χωρίς να στρεσαριστεί ή ακόμα φοβηθεί από κάτι, αλλά συγχρόνως να έχει στα μάγουλα του σχηματισμένο αυτό το μεγάλο, πλατύ, ατόφιο χαμόγελο! 
Να μην τα πολυλογώ αν θέλετε να πετάξετε με διθέσιο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς κάποια στιγμή και είστε κοντά στην Αττικοβοιωτία, ή προτίθεστε να ταξιδέψετε ως εκεί, τότε ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπός σας. 
Περισσότερα δεν χρειάζεται να πω... 
θα σας τα πει ο ίδιος μέσω της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: