Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στον Άραξο η πρώτη πτήση της RYANAIR. Σύνδεση της Δυτ. Ελλάδας με το εξωτερικό

Στο Αεροδρόμιο του Αράξου προσγειώθηκε σήμερα Τρίτη η πρώτη πτήση της εταιρείας RYANAIR με την οποία αρχίζει σύνδεση της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας γενικότερα με το εξωτερικό, αναβαθμίζοντας πλέον τον Άραξο σε ένα από τα βασικά αεροδρόμια της χώρας. Η εταιρεία θα προσφέρει αρχικά πτήσεις από και προς Λονδίνο, Μιλάνο και Πάφο και οι τιμές των εισιτηρίων της είναι οικονομικές.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας θεωρώντας ότι το αεροδρόμιο του Αράξου είναι βασικός μοχλός ανάπτυξης της περιοχής, σε συνεργασία με την Ένωση Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής, την Ένωση Ξενοδόχων Αχαΐας και το ΚΤΕΛ Αχαΐας, διοργάνωσαν μια εκδήλωση καλωσορίσματος της πρώτης πτήσης. Με τη συνδρομή και της 116 ΠΜ στήθηκε υδάτινη αψίδα στο τέλος του αεροδιαδρόμου από δυο πυροσβεστικά οχήματα. Στους επιβάτες και το πλήρωμα έγινε θερμή υποδοχή με κεράσματα και δόθηκαν δώρα από τοπικά προϊόντα. Στη συνέχεια το ΚΤΕΛ μετέφερε όσους επιβάτες το επιθυμούσαν στην Πάτρα.
Στην ιδιαίτερα επιτυχή εκδήλωση, παρέστησαν εκτός από τους παραπάνω διοργανωτές, Ο Δήμος Δύμης (Δήμαρχος), Η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδος (Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου), εκπρόσωποι των Εμπορικών συλλόγων Πάτρας και Κάτω Αχαΐας, του ΣΕΒ Πελοποννήσου, της ΟΕΒΕΣΝΑ, Ο Διοικητής της 116 ΠΜ, η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων ΝΔ Ελλάδος καθώς και πολλοί επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους τουρισμού, εστίασης και αναψυχής, υπηρεσιών μεταφορών κλπ.
Το Επιμελητήριο όπως είπε ο πρόεδρος του Πλάτων Μαρλαφέκας, θα συνεχίσει με προσπάθειες για την καταξίωση του Αεροδρομίου του Αράξου στις προτιμήσεις τόσο των Αχαιών όσο και των επιβατών από την ευρύτερη Περιφέρεια Δυτ . Ελλάδος.

--------------
 Πηγή: http://www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: