Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

TO 2ο RED BULL FLUGTAG ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!

Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, μετά από την επιτυχημένη του πορεία ανά τον κόσμο και την ανατρεπτική του στάση στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά το 2005!
Ερασιτέχνες «πιλότοι» θα κληθούν να κατασκευάσουν αυτοσχέδιες μηχανές, βάζοντας φτερά στην φαντασία τους! Αγνοώντας τους νόμους της βαρύτητας, θα πάρουν φόρα με τις ιπτάμενες μηχανές τους από τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο απογείωσης 30 μέτρων και θα ανοίξουν τα φτερά τους με τελικό προορισμό το γαλάζιο ορίζοντα ή πιο συχνά τον πάτο της θάλασσας!
Απόσταση Πτήσης - Δημιουργικότητα - Σκηνική Παρουσία: αυτά μόνο μετράνε στις 24 Ιουνίου. Όποιος έχει εφευρετικό πνεύμα και αρκετό θάρρος, μπορεί να γίνει ένας από τους τολμηρούς πιλότους που θα πάρουν φόρα από τη ράμπα του Red Bull Flugtag, θα πετάξουν πάνω από τη θάλασσα του Φαλήρου και στη συνέχεια θα βουτήξουν θεαματικά στα νερά του.
Μέχρι τις 17 Απριλίου, οι επίδοξοι πιλότοι & οι ομάδες τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας καλούνται να υποβάλλουν στις «Υπηρεσίες Εδάφους» του Red Bull Flugtag την αίτησή τους και ένα σχέδιο της κατασκευής τους, η οποία θα πρέπει πετάει αποκλειστικά και μόνο χάρη σε χειροκίνητη ώθηση. Το κατασκευασμένο όχημα των συμμετεχόντων δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 200 κιλά σε βάρος και κάθε ομάδα που θα συμμετέχει στην εκδήλωση μπορεί να αποτελείται μέχρι και από τέσσερα συνολικά άτομα.
Ξύπνησε μέσα σας το ανήσυχο πνεύμα του Ίκαρου; Η φαντασία σας καλπάζει ήδη σε πρωτότυπες ιπτάμενες κατασκευές και επιδέξιες πτήσεις; Αν ναι, μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες σας μέχρι τις 17 Απριλίου, 2012.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αίτησης αλλά και για κάθε απορία, απευθυνθείτε στο www.redbullflugtag.gr, ή στο 210 94 90 999 και χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο στο 800 11 RED BULL (800 11 733 28 55).
Λίγα λόγια για το Flugtag:
Flugtag σημαίνει «ημέρα πτήσης» στα γερμανικά. Το Red Bull Flugtag άνοιξε τα φτερά του για πρώτη φορά το 1992 στη Βιέννη και από τότε έχει ταξιδέψει σε δεκάδες χώρες ανά τον κόσμο όπως το Βερολίνο, η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντουμπρόβνικ, την Πράγα και πολλές άλλες. Φέτος, απογειώνεται για δεύτερη φορά την Ελλάδα, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου και σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία μιας μοναδικής «ημέρας πτήσης.»
-----------------------------------
Πηγή και περισσότερες πληροφορίες: http://www.redbull.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: