Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

2. RED BULL FLUGTAG - Μοναδικά σχέδια έτοιμα να βγάλουν φτερά! - Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου

Η διοργανωτική ομάδα του 2. RED BULL FLUGTAG  μας έστειλε την νεώτερη ενημέρωση σχετικά με αυτό το ξεχωριστό event. 
Διαβάστε τα τελευταία νέα από την πρεπιλογή των συμμετοχών και τις προετοιμασίες!


  
2. RED BULL FLUGTAG.

μοναδικά σχέδια έτοιμα να βγάλουν φτερά!

Αθήνα, 02 Μαΐου 2012 Την Κυριακή 24 Ιουνίου, το Red Bull Flugtag, ο διαγωνισμός αυτοσχέδιων πτήσεων, επιστρέφει στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου, μετά από την επιτυχημένη του πορεία ανά τον κόσμο και την ανατρεπτική του στάση στη Μαρίνα του Αγίου Κοσμά το 2005! Επίδοξοι «πιλότοι» από κάθε γωνιά της Ελλάδας ετοιμάζονται πυρετωδώς για μια διαφορετική «ημέρα πτήσης».

380 αιτήσεις κατέφθασαν στον Πύργο Ελέγχου του Red Bull Flugtag και η τελική επιλογή ήταν πολύ δύσκολη. Περίπλοκες κατασκευές, κάθε είδους υλικά, μεγάλη φαντασία και πολύ μεράκι, διέκριναν τα σχέδια των υποψήφιων ομάδων. 
Άλλα με έμφαση στην τεχνική λεπτομέρεια και άλλα στο χιούμορ, τα σχέδια εντυπωσίασαν την επιτροπή που αποφάσισε με κριτήρια την εφαρμογή των κανονισμών, την τεχνική λεπτομέρεια της κατασκευής και βέβαια τη φαντασία πίσω από την ιδέα.
49 ομάδες πήραν το χρυσό εισιτήριο της συμμετοχής και πρέπει τώρα να δώσουν όλη τους την προσοχή στην κατασκευή του οχήματός τους, για να πετάξει στις 24 Ιουνίου. 
Συμμετέχοντες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά και άλλες πόλεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας απέδειξαν ότι έδωσαν στη φαντασία τους φτερά και είναι έτοιμοι να γίνουν οι ήρωες σε μια διαφορετική ημέρα πτήσης. Απόσταση Πτήσης - Δημιουργικότητα - Σκηνική Παρουσία: αυτά μόνο μετράνε στην Ημέρα Πτήσης!
Οι τετραμελείς ομάδες, με ιπτάμενα τσαρούχια, ταύρους, μέλισσες, καρότα, ανεμόπτερα, φάλαινες και πολλά ακόμα πρωτότυπα σχέδια, στις 24 Ιουνίου, θα αγνοήσουν τους νόμους της βαρύτητας, θα πάρουν φόρα από τον ειδικά διαμορφωμένο διάδρομο απογείωσης 30 μέτρων και θα ανοίξουν τα φτερά τους με τελικό προορισμό το γαλάζιο ορίζοντα ή... τον πάτο της θάλασσας, διεκδικώντας μοναδικά έπαθλα!

Το 2ο Red Bull Flugtag στην Ελλάδα, αναμένεται να αποτελέσει το ιπτάμενο γεγονός του καλοκαιριού! Οι πρωταγωνιστές, που τώρα αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους κατασκευάζοντας τα αυτοσχέδια οχήματά τους , είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους να πετάξουν και να γίνουν οι σύγχρονοι «Ίκαροι»!

Λίγα λόγια για το Flugtag:
Flugtag σημαίνει «ημέρα πτήσης» στα γερμανικά. Το Red Bull Flugtag άνοιξε τα φτερά του για πρώτη φορά το 1992 στη Βιέννη και από τότε έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις ανά τον κόσμο όπως το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντουμπρόβνικ, την Πράγα και πολλές άλλες. 
Φέτος, απογειώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου και σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία μιας μοναδικής «ημέρας πτήσης.»
 Για περισσότερες πληροφορίες: www.redbullflugtag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: