Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Φωτο από τον Άι Στράτη χθες.. Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς (12/6/2012)

Την Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στη μνήμη του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά, στο χώρο του μνημείου Πεσόντων Αεροπόρων, στο Ακρωτήριο Σιαλμάς, στη νήσο Άγιος Ευστράτιος.

 Στην τελετή παρέστησαν, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φραγκούλης Φράγκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης ΠΝ, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος, εκπρόσωποι της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των στρατιωτικών και θρησκευτικών αρχών και πλήθος κόσμου.



Φέτος συμπληρώνονται είκοσι (20) χρόνια από το θάνατο του Υποσμηναγού (Ι) Νικόλαου Σιαλμά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών F-16, που είχαν εισέλθει παράνομα στο FIR Αθηνών.

 Πηγή: http://www.haf.gr/

Δείτε ολόκληρο το ξεχωριστό κάθε χρόνο αφιέρωμά του Paragliding And Aviation στον Νίκο Σιαλμά, τα 20 χρόνια συμπληρώνονται σε λίγες μόνο ημέρες. Και όμως ο Νίκος από κανέναν δεν ξεχάστηκε.. 

Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς (18-6-1992), Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια. Σαν σήμερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: