Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

2.RED BULL FLUGTAG. ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ "ΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗΣ"!

Η διοργάνωση του 2.RED BULL FLUGTAG μας έστειλε αυτό το πολύ ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με τον πολύ διαφορετικό αυτό αγώνα που έλαβε χώρα χθες στο Φάληρο:
 --------------------
 Ο «Δούρειος Σκύλος» της ομάδας «SIX D.O.G.S.» από το Μοναστηράκι έβγαλε φτερά και κατέκτησε την πρώτη θέση! 

null

Περισσότεροι από 10.000 χιλιάδες θεατές συγκεντρώθηκαν σήμερα από τις 4 το απόγευμα στην πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου για να παρακολουθήσουν το 2ο Red Bull Flugtag. Δηλώνοντας το παρόν παρά τον καυτό αττικό ήλιο, το ενθουσιώδες κοινό απόλαυσε τις τολμηρές βουτιές των 34 ομάδων, παρακολουθώντας μέχρι τέλους τον πιο πρωτότυπο διαγωνισμό αυτοσχέδιων πτήσεων.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ VIDEO ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
null

Αρχαία σανδάλια, καρότα, μπανάνες, ρολόγια τοίχου, τσαρούχια, αλλά ακόμα και ένα U.F.O. και η ελληνική Βουλή, είναι μόνο κάποια από τα ευφάνταστα οχήματα που πήραν φόρα από τον διάδρομο απογείωσης 33 μέτρων για να βουτήξουν στα νερά του Φαλήρου. Θεαματικές πτήσεις και πτώσεις, ξεκαρδιστικές σκηνικές παρουσίες και απρόβλεπτες στιγμές – όπως μια πρόταση γάμου - κυριάρχησαν στο ιπτάμενο γεγονός του καλοκαιριού σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, ακόμα μεγαλύτερη από εκείνη του 2005 στον Άγιο Κοσμά.  


null

Το αχτύπητο δίδυμο των παρουσιαστών, Μαίρη Συνατσάκη και Γιώργος Λιανός παρέα με τον Ανδρέα Δερδεμέζη, aka Cowboy, απογείωσαν την καυτή ατμόσφαιρα με το κέφι και τη ζωντάνια τους χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου. Σήμα κατατεθέν του φετινού Red Bull Flugtag αποδείχθηκε η ευρηματικότητα και η χιουμοριστική διάθεση των θαρραλέων επίδοξων πιλότων που έβαλαν τα δυνατά τους στη μοναδική αυτή «Ημέρα Πτήσης». Τα μέλη της κριτικής επιτροπής, μεταξύ των οποίων διάσημα ονόματα της σόου μπιζ και του αθλητισμού, όπως ο Χάρης Χριστόπουλος, η Shaya, η Κατερίνα Λάσπα, ο Σπύρος Σούλης, ο Κωνσταντίνος Τριγκώνης και η Μαρία Τσιαρτσιάνη ανέδειξαν στην κορυφή του βάθρου των νικητών τους «SIX D.O.G.S.» Ο αρχηγός της ομάδας και πιλότος Παναγιώτης Πιλαφάς, δήλωσε αστειευόμενος: «Αφιερώνουμε τη νίκη αυτή σε εμάς! Λαδώσαμε λίγο την κριτική επιτροπή και τα καταφέραμε! Σοβαρά τώρα, ακόμα απορούμε πως νικήσαμε!!».

null

Η κορυφαία στιγμή της ημέρας ήταν το ελικόπτερο της ομάδας «Flying Bulls» που πραγματοποίησε εντυπωσιακά ακροβατικά πάνω από το ενθουσιώδες κοινό. Ανάμεσα στους θεατές και οι NiVo, Μύρωνας Στρατής, Χρήστος Μάστορας από τις Melisses, Κατερίνα Παπουτσάκη, Άκης Πετρετζίκης και άλλοι, έδωσαν μια πιο glamorous ατμόσφαιρα στο ιπτάμενο γεγονός της χρονιάς.
Τα βραβεία του 2ου Red Bull Flugtag:
1η θέση: «Six D.O.G.S.», η ομάδα κέρδισε μια εκπαίδευση πιλότου αεροσκάφους TRIKE για όλα τα μέλη συνολικής αξίας 7.000€
2η θέση: «Οι κουρλοί της Κεφαλονιάς», η ομάδα κέρδισε μαθήματα Παραπέντε, για όλα τα μέλη της ομάδας, συνολικής αξίας 3.500€
3η θέση: «ΑΤΙΠΕ», η ομάδα κέρδισε μια πτήση με Ακροβατικό αεροσκάφος, για όλα τα μέλη της ομάδας, συνολικής αξίας 2.000€
Ειδικό βραβείο μεγαλύτερης απόστασης: «Six D.O.G.S.» με 19,4 μέτρα πτήση.
Ειδικό βραβείο κοινού: «Μανάρια Airways»
Λίγα λόγια για το Flugtag: Flugtag σημαίνει «ημέρα πτήσης» στα γερμανικά. Το Red Bull Flugtag άνοιξε τα φτερά του για πρώτη φορά το 1992 στη Βιέννη και από τότε έχει ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις ανά τον κόσμο όπως το Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Γιοχάνεσμπουργκ, το Σαν Φρανσίσκο, το Ντουμπρόβνικ, την Πράγα και πολλές άλλες. Φέτος, απογειώνεται για δεύτερη φορά την Ελλάδα, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου και σας προσκαλεί να ζήσετε την εμπειρία μιας μοναδικής «ημέρας πτήσης.»
--------------------------------
Περισσότερα στο  http://www.redbull.com/cs/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε το εδώ..!: