Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τελευταίες 5 Αναρτήσεις Paragliding And Aviation

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

300 Χιλιάδες Προβολές Σελίδας... Σας Eυχαριστούμε!


300 Χιλιάδες Προβολές Σελίδας συμπλήρωσε το Paragliding And Aviation χθες σύμφωνα με τον επίσημο μετρητή του Blogger και της Google.

 Δεν είναι τα κλικ που είναι ''πολλά'' για τρία και κάτι χρόνια λειτουργίας, αλλά για μία ερασιτεχνική και αεραθλητική κατά βάση προσπάθεια όπου ο υπογράφων ασχολείται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο με αυτό που αγαπάει, κάνει πρώτα το κέφι του και του χούι του, το Paragliding And Aviation έχει κερδίσει την αγάπη πολλών από εσάς από πολλά διαφορετικά σημεία της μικρής μας πατρίδας, αλλά και του κόσμου ακόμα, σε κάποιες περιπτώσεις, και αυτό με τιμά ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ τον κάθε έναν και την κάθε μία ξεχωριστά.


Δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά μόνο να επαναλάβω αυτό που γράφουμε πάντα, ότι το blog είναι ανοιχτό σε όλους σας!   Και απλώς αντιγράφω από την σελίδα μας στο fb: 

Paragliding And Aviation: To bloggaki του Αεραθλητισμού και της Αεροπορίας.
Eδώ χωράει ό,τι πετάει. Στείλτε μας φωτο και βίντεο από τις πτήσεις σας.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας για να ενημερώνεστε για τις αναρτήσεις μας!


Όλες οι Λέσχες μπορούν να μας στέλνουν τις ενημερώσεις τους αλλά και Αντιπροσωπείες και οι Σχολές μπορούν να μας στέλνουν τα ενημερωτικά newsletters τους για δημοσίευση. Εννοείται δωρεάν.

Τα λέμε στο drflight2000@yahoo.gr ή με μήνυμα στο fb

 


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνεις. Η ποιότητα εξαργυρώνεται. Ευχαριστούμε για τις απίθανες αναρτήσεις. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ Mr Six , την ποιότητα νομίζω την έχεις διδάξει πρώτος στο εξαιρετικό http://pa-info.net. Καλή συνέχεια επίσης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε το εδώ..!: